nedelja 18. novembar 2007.
RSS
• Sport •
Početna > Sport > Željko Rebrača krao pare u NBA!

Igrač Menorke Pol Širli bez povoda napao proslavljenog srpskog centra

Željko Rebrača krao pare u NBA!

Da li ste čuli za Pola Širlija? Sumnjamo. U pitanju je ekscentrični košarkaš španskog ACB ligaša Vive Menorke koji ima toliko visoko mišljenje o sebi da je svojoj malenkosti dao za pravo da u intervjuu za zvanični sajt lige hrabro „odvali glupost i napadne iskusnog srpskog centra, sada člana Pamese Željka Rebraču.

- Rebrača je, u suštini, bez igre krao pare Klipersima - odvažno je rekao Širli.

Koliko su reči Amerikanca shvatili ozbiljno u najjačoj ligi na svetu govori i podatak da je ova neosnovana optužba, tačnije, neoprezna izjava, povučena sa sajta ACB lige 24 sata kasnije.

Iskusni centar Pamese nije ostao imun na Širlijevo pametovanje.

- To su gluposti. Ne znam ko je taj Širli, šta je uradio u životu da bi imao pravo na takve komentare. Ako je stvarno košarkaš, možda želi da skrene pažnju na sebe - rekao je Rebrača.

Proslavljeni srpski igrač, ruku na srce, ne bi trebalo puno da se nervira zbog Širlijevih izjava, jer je član Menorke potkačio i još neke igrače. Za Džeksona Vromana iz Đirone rekao je da pre nekoliko godina ne bi mogao da igra u ACB ligi zato što ga „košta da šutira i pogađa“, a kolegu iz druge španske lige nazvao je najprljavijim igračem protiv koga je igrao. Dakle, očigledno je da je Širli tip sa dugim jezikom i kratkom pameću, koji želi na razne načine da postane zanimljiv javnosti.

Tako je brbljivi Širli svojevremeno objavio knjigu „Mogu li da dobijem svoj dres?“, ima svoj blog na ESPN, a oprobao se i u producentskim vodama. Pokušao je da uradi seriju na Foks televiziji i postigao „neverovatan“ uspeh, objavio je pilot-epizodu!?

Ključne reči: