nedelja 18. novembar 2007.
RSS
• Politika •
Početna > Politika > Neće biti okupacije Republike Srpske!

intervju - Milorad Dodik, predsednik Vlade RS

Neće biti okupacije Republike Srpske!

Baš me briga što bi neko možda hteo da me hapsi. Rekao sam da ćemo izaći iz parlamenta BiH ako ne budu promenjene Lajčakove mere - a svi treba da znaju da sam čovek od reči

BEOGRAD - Ne razmišljamo o okupaciji Republike Srpske ako ne bude rešena ova kriza. NATO je ozbiljna institucija da bi se bavila takvim glupostima - rekao je za Glas premijer Republike Srpske Milorad Dodik povodom najava da bi NATO, preko takozvanog plana „Atila“, mogao da okupira Srpsku ukoliko ne bude rešena kriza nastala posle odluke visokog predstavnika u BiH Miroslava Lajčaka da menja zakon o Savetu ministra i poslovnike oba doma parlamenta BiH.

Pominje se i da vam se sprema hapšenje, dakle uklanjanje, zarad okončanja krize.

Sve radim po propisima i baš me briga šta ko spekuliše.

Saopštili ste i da ćete sprečiti ugrožavanje bezbednosti RS ako Kosmet jednostrano proglasi nezavisnost.

Posvećeni smo izgradnji stabilne situacije u RSi naš primarni interes je da se RS razvija i gradi u miru. I apsolutno svaki događaj, s bilo koje strane da dolazi, posmatramo sa stanovišta potrebe da održimo mir i stabilnost. I to je sve!

Da li je tačno da je Vlada Rusije stala iza vas i protestovala povodom tvrdnji Rafija Gregorijana iz OHR-a da već spremate listiće za referendum o nezavisnosti?

Nemam pojma.

KOMŠIĆ JE NEDONOŠČE

Da li ste reagovali na to što je Željko Komšić neovlašćeno zabranio nastupe u domenu spoljnih poslova i odbrane članovima Saveta ministra u ostavci, pre svega Nikoli Špiriću?
Komšić se pokazuje kao političko nedonošče koje je pobačeno na izborima i koje je iznenada došlo na funkciju na kojoj može na ovako ružan i nepotreban način da predstavlja Predsedništvo BiH.
Kad pomenuste izbore, da li je Bosna bliža izborima ili rešavanju krize?
Ne znam.

DEGUTANTAN REN

Brisel je upozorio Srbiju da joj nema u EU ako se meša u stvari BiH, a u poslednjih desetak dana ne čuju se ni Tadić, ni Koštunica. Pa, možete li još da računate na njih?
Republika Srpska ima status specijalnih odnosa sa Srbijom i u okviru toga se odvija sva naša aktivnost. Nikakvih podzemnih ili zavereničkih aktivnosti nema, kako to neko prikazuje. Nemoguće je da ozbiljni ljudi, kao što su ministri Evropske komisije, na taj način procenjuju situaciju. To su tračarske priče koje se u žutoj štampi provlače.
Ali, Oli Ren je to rekao.
To je degutantno.

Može li biti pomaka na sastanku lidera vladajućih partija u BiH  22. novembra?

Nije problem biti na sastanku. Naš politički stav je jasan i biće predočen i tada. Dosadašnja praksa je govorila da ljudi iz Sarajeva guraju svoje, bez obzira na to šta se dešava u BiH. Na kraju, još nisam dobio ni poziv, ali za mene nije problem svaki sastanak koji može da doprinese rešavanju problema.

A pravnici RS i OHR-a više ne kontaktiraju?

Koliko znam, pravnici rade, ali videćemo. I ja čekam da me obaveste o dogovoru.

Ako ne dođe do promene Lajčakovih mera, da li ćete izaći i iz parlamenta BiH, kako ste rekli?

Svi treba da znaju da sam čovek od reči.

Dakle, SNSD izlazi iz Sarajeva 1. decembra, kada bi trebalo na snagu da stupe novi poslovnici oba doma parlamenta BiH?

Bilo je i ranije prvih decembra, pa šta. Umoran sam od tih silnih rokova. Što se nas tiče, politika je jasna - ako se zadrže rešenja za preglasavanje u BiH, mi smo opozicija. To ima konkretne posledice na funkcionisanje institucija, ali o tome neka misle oni koji su donele ovako destabilizujuće odluke. NJihova motivacija da pospeše funkcionalnost organa u BiH dovela je do toga da oni ne funkcionišu. A naša je legitimna i legalna odluka da budemo opozicija i bićemo .

Kako je bilo na konsultacijama SNSD-a u Predsedništvu BiH u vezi sa sastavljanjem Saveta ministara BiH?

Opozicija smo sve dok se pitanje nametnutih odluka ne reši. Kada se to uradi, SNSD može da se vrati u konsultacije i da bude konstitutivni deo u vezi sa formiranjem Ministarskog veća.

Jeste li u kontaktu sa Lajčakom?

Čujemo se službeno, kad ima potrebe. A privatno imam daleko boljih prijatelja.

Ključne reči:

Komentari

Da li iko stvarno veruje da je ovaj traktorista stasao iznad primitivne lukavosti?
Čovek koji je u sirotinji Srpske izvukao za kuću na Dedinju priča kao da se bavio nečim drugim, osim ličnom dobrobiti. Pa ako pravnici usaglašavaju, zašto je on unapred antagonističan? Ako su poreski obveznici Srbije dodatno zaduženi da bi se preplatio Telekom Srpske, iz kojeg on treba da izdržava sebe i svoju vladu, zašto ne ispolji malo državničke mudrosti osim da samo podstiče sukob?
Koje to plemenske interese servisira Glas javnosti, jer interes države Srbije ne može biti nerešen položaj Srba u BiH i sukobi sa drugim entitetom na sopstvenoj granici? To što Vi servisirate snage koje nisu podređene vlastima Srbije ima svoj krivičnopravni naziv. Tačno je da niste jedini, ali je Glas ipak bio jedna od dve najozbiljnije novina u Srbiji.

Centar za izucavanje....sami Bog zna cega...,

Kao prvo ti kaoAlbanac (procitaj svoju poslednju recenicu) nemas apsolutnoi pravo da govoris sta ce i kako ce Srbija reagovati i zastititi Srbe izvan Matice. Vi Albanci ne priznajete vlast Srbije i nemate nikakvo pravo da ucestvujete u politickom zivotu NASE Srbije....Dakle Albanac gledaj sta Taci radi i moli Boga da vas Amerika i dalje podrzava....

Ovaj rezon, ne samo zato što nije tačan, već podrazumeva logiku da se etiketom dezavuiše mišljenje. Čak i da se radi o etničkom Albancu iz Srbije to bi bio državljanin zemlje koji ima pravo na mišljenje.
Problem je što je naš rezon faktički tačan, i možda se ne sviđa gospodinu iz Srpske, ali se ipak radi o stranom državljaninu.
Zbog gorčine u odgovoru, nismo razumeli šta je pisac hteo da kaže, osim da ospori pravo bilo kome da konstatuje činjenično stanje.

To ćemo tek videti. Bilo je rečeno i da su u svetu svi za očuvanje Jugoslavije i za raspad glavni okrivljeni u Hagu su Srbi. Međutim istina polako stidljivo izlazi na svetlo dana. Jugoslaviju i Srbski narod u njoj satanizovala je Europa Amerika i Vatikan preko svojih piuna u početku Slovenije i Hrvatske. Ne samo da su pomagali Gebelsovom propagandom i satiranjem Srba nego i oružjem iako je bio embargo na oružje. Također su bili prisutni vojni instruktori zapadnih zemalja.
Za njih još ništa nije gotovo hoće uništiti Srpsku oteti Kosovo Vojvodinu i Sanđak te rade na biolškom nestanku Srpskog naroda. A naše vlast umesto da stalno ponavljaju istinu i traže pravdu protiv NATO zemalja za agresiju oni bi još da se pridruže zločinačkom NATO-u. Zašto se ne traži ispravljanje nepravde i proglašenje pravih krivaca za raspad i SSSR i Jugoslavije . To su Eu ,Amerika i Vatikan sa pomoću svojih satelita i pete kolone iznutra.
hr_HSS

Austrija Hrvatskoj slala oružje
Vozači ministarstva obrane preko prijelaza Ljubelj 1992. prenjeli su 830 snajpera i više od 68 tisuća komada streljiva te laserske uređaje. Preko Austrije su se nabavljali i helikoptri te rakete.

Austrijski tjednik News je u aktualnom broju objavio članak pod naslovom "Austrijsko oružje za rat" u kojem razotkriva kako je Austrija unatoč neutralnosti i embargu UN-a ratom zahvaćenoj Hrvatskoj isporučila oružje.

Jeste li prorok?
Uvjerite se ovdje!
Nagradna SMS-anketa
Autor teksta Kurt Koch objavljuje dokumente kojima dokazuje isporuke oružja pod kodnim imenima "Hans 6", "Hans 8", "Hans 9" i "Hans 10" iz Austrije u Hrvatsku tijekom 1992. godine. Prema njegovim tvrdnjama su vozači hrvatskog ministarstva obrane iz Austrije preko prijelaza Ljubelj i Slovenije u Hrvatsku isporučili ukupno 830 snajpera i više od 68 tisuća komada streljiva te laserske uređaje.

Također objavljuje račune, doznake i izvatke s računa prividnih poduzeća u Austriji preko kojih se, kako navodi, odvijala međunarodna trgovina helikopterima i raketama za Hrvatsku.

Oružje je plaćeno gotovinom, viza čekovima i preko banaka, piše News. Plaćanje se i kod drugih velikih poslova s naoružanjem s drugim državama odvijalo preko austrijskih banaka, kao npr. nabava ruskih helikoptera tipa "MI-8" i "MTV-1" u vrijednosti od 3,2 milijuna američkih dolara.

Tjedniku News priložen je i taj predračun koji je potpisao tadašnji ministar obrane Gojko Šušak, zahtjev kojim je on tražio potrebna financijska sredstva od Ministarstva financija te pisma kojima je i njegova suradnica Biljana Sučić (danas Terezija Barbarić) naložila trima hrvatskim bankama da prebace sredstva u Austriju na račun tvrtke iz Graza pod nazivom "Hemerson International Trading Company", za koju autor članka tvrdi da je bila samo izmišljen naziv za poduzeće.

Još postoje potvrde o uplatama i serijskim brojevima helikoptera, te račun od 23. srpnja 1993. godine prema kojem je iznos od 3.240.000 američkih dolara prebačen na račun broj 0188-03221/00 u banci Creditanstalt-Bankverein, filijali u Grazu na adresi Griesplatz. Iako se radilo o ruskim helikopterima, kod plaćanja je kao razlog navedeno "Dijelovi konstrukcija za razrušene kuće u Republici Hrvatskoj". Plaćeno je preko tri banke prema nalogu firme RH Alan.

Prema autoru članka uočljivo je da su sva plaćanja uslijedila nakon isporuke, što je uobičajeno u poslovima s naoružanjem samo ako se radi o poslovima između pojedinih vlada. Iz toga autor članka zaključuje da su vlade zemalja iz kojih se isporučivalo oružje bile upoznate s poslovima i da su davale svoju suglasnost.

Autor se pita tko je sve u Austriji i u domaćoj politici bio upoznat s ilegalnim poslovima te nastavlja da je u svakom slučaju jasno da se prema kaznenom pravu nitko ne mora brinuti jer "ugrožavanje neutralnosti" sukladno članku 32 austrijskog Kaznenog zakona pada u zastaru već nakon pet godina. "Problematično je međutim kršenje embarga UN-a jer bi teoretski svaka članica UN-a mogla tužiti Austriju Međunarodnom sudu za kršenje embarga", piše News.

Net.hr
18.11.2007.

KANADSKI OFICIRI PROGOVORILI O ZLOČINIMA NAD SRBIMA
KANADSKI OFICIRI PROGOVORILI O ZLOČINIMA NAD SRBIMA
Agim Čeku, premijer Kosova, najodgovorniji je za zločin nad srpskim civilima u Medačkom džepu u septembru 1993. godine, tvrdi kanadska štampa pozivajući se na izjave kanadskih oficira, koji su tada kao pripadnici Unprofora, bili stacionirani u ovom delu Hrvatske. Čeku je u to vreme bio visoki oficir Hrvatske vojske.
Više kanadskih listova opširno piše o suđenju hrvatskim generalima Mirku Norcu i Rahimu Ademiju u Zagrebu i prenose deo iskaza svedoka Davora Domazeta Loše, hrvatskog oficira, u kome se osporava da je u septembru 1993. u akciji Medački džep došlo do okršaja kanadskog bataljona i Hrvatske vojske u kome je ubijeno 26 Hrvata.
"Bitka na Balkanu iz 1993. godine, koja je kanadskim jedinicama donela najviše počasti generalnog guvernera i zasluge za suprostavljanje nameri hrvatskih snaga da ubiju nevine civile, nikada se nije dogodila, rekao je na svedočenju Domazet, prenosi dnevnik "Otava sitizen" pisanje novinara Dejvida Puglisa, koji je 1996. prvi pisao o sukobu u Medačkom džepu.

Domazet je utvrdio da je kanadska jedinica umesto Hrvata možda pobila srpske vojnike, jer se ni u jednom trenutku Hrvatska vojska nije upustila u sukob sa snagama UN-a. Međutim, na ove njegove reči reagovao je penzionisani kanadski pukovnik DŽim Kalvin, koji je tvrdnje Domazeta nazvao pokušajem prekrajanja istorije. On je precizirao kako su njegovi ljudi tačno znali gde se nalaze hrvatske snage kada je bitka počela.
Prema pisanju lista "Hronika herald" u ovom okršaju kanadske snage imale su četiri ranjena, dok je ubijeno 26 Hrvata. Odbor kanadskog parlamenta 1998. je sproveo istragu o ovom događaju, a 2002. godine tadašnji generalni guverner Kanade Adrijan Klarson odlikovao je 2. bataljon za "izuzetno služenje kanadskih snaga u vreme sukoba pod direktnom paljbom".

Najveća bitka od Korejskog rata

"Znali smo na koga pucamo. A Hrvati su znali tačno gdje smo mi. Oni samo pokušavaju da prekroje istoriju. Ja to ne mogu da kontrolišem", rekao je kanadski oficir DŽim Kalvin.
Borba kod Medačkog džepa u to je vreme smatrana je najvećom bitkom koju je kanadska vojska vodila od Korejskog rata 50-ih godina.

O spornom događaju piše i list "Edmonton žurnal", iz grada Edmontona, u kome je stacioniran odlikovani bataljon. List navodi kako su snage pukovnika Kalvina pronašle srušenu svaku kuću u Medačkom džepu i tela ubijenih srpskih civila. "Kao Kanađani verujemo da vojnici treba da se bore protiv vojnika, a ne da ubijaju nevine civile", izjavio je Kalvin.

Odlikovano 800 Kanađana

Kanađani su nakon sukoba sa hrvatskim snagama u Medačkom džepu, svoje najveće bitke nakon Korejskog rata, podelili 800 odlikovanja. Davor Domazet se u svom svedočenju zapitao kako to da se do sada niko nije zainteresovao za razlog dodele tolikih odličja. On je u svedočenju priznao da su Kanađani bili arogantni, da se osećao njihov animozitet prema Hrvatskoj vojsci, ali da nisu tačne njihove tvrdnje da su ubili 26 Hrvata.

"Otava sitizen" piše da je penzionisani general Petar Stipetić svedočio kako je Rahim Ademi tražio da se prekine sa paljenjem srpskih sela i pljačkom. "Hronika herald" takođe navodi kako se dvojici hrvatskih komandanata sudi za pokolj u Medačkom džepu, dok pravdi izmiče Agim Čeku, današnji premijer Kosova, a tada jedan od visokih oficira Hrvatske vojske.
"Čeku je uspeo da izbegne svaku odgovornost za kriminalno delovanje svojih jedinica u septembru 1993. godine", navodi list i izražava nadu da će Kanada ponuditi dokaze i svedoke, da se za zločine pored Norca i Ademija, bude osuđen i on.

Tacno Dodik. Izadjite iz svih institucija takozvane BiH. To je jedino resenje. Ja sam licno protiv bilo kakvih pregovora da Kaubojima.

Mile tvoje je odsviralo.bolj ti je pakuj kofere i na Dedinje gdje si kupio vilu od kriminalnih radnji. Polako sve ide svojim tokom .Bosne ce biti a sumnjam hoce li biti GENOCIDNE TVOREVINE RS.Nista nisi drugaciji od tvoga uzora R.Karadzica pa malo promisli gdje bi se mogao naci poslije ove vijestacke krize koju su napravili tvoji kampanjoni iz Srbije samo da bi zataskali svoj kriminal kao i ti.

Dragi moj anonimus koliko se ja secam muslimani u bosni nisu koristili loptu da bi igrali fudbal ili ti nogomet vec glave srpskih SVETIH boraca.

zato nelupaj o genocidu u ratu postoje zlocini sa svih strana i svi koji ih pocine treba zatvoriti

Sta je turci sta ste se raskokodakali na SRPSKIM novinama....da niste nasli ikonu i kandilo na tavanu pa vas zasvrbilo?

Sikter dodik

Vreme je da se stavi tacka na tu komediju zvanu "drzava" BiH.

Da li ce to Beograd ponovno poslati svoje postrojbe na BiH da stavi "tocku" na postojanje te drzave? I da li ce Srbija naknadno opet tvrditi da uopce nije bila umijesana u rat?

Pitam se kada ce Srbima biti dosta rata? Hvala bogu pa HR nema nista sa Beogradom.

Samo izdrzati do kraja. Dodik je covjek od rijeci i pustalo im se sve na nasu stetu do minimuma zahtjeva ispod kojih se vise ne moze. Osim ako gospodi opet treba rat.. pa neka ga i bude... zbog ovih istih stvari je 92. sve i pocelo!!!
A ovaj anonimni.. ne znam sta radi ovde.. idi u taj svoj vilajet i citaj avaz... sikter ti babi, dedi i dalje nebi jer..moguce da se vec pojavi neko srpsko prezime

Niste vi niko normalni, da jebete oca. Nisu se puske ni ohladile, tek se 10% mina povadilo, mrtvi se jos pronalaze po bunarima, sumama i gorama, a pada vam na pamet da se opet koljete...
Kao, nasli se politicari zabrinuti za interese svoje nacije... Jesu. Zabrinuti su do kurca! Ne dize im se vise, biva, koliko se brinu.
U Bosni se 3 i po godine ginulo oko toga hoce li granica biti 500 m na lijevo ili na desno, u Hrvatskoj se 4 godine klalo oko toga hoce li se Knin nalaziti u Hrvatskoj ili u Srbiji, na Kosovu se kolje vec 20 godina oko toga hoce li biti republika il' koji kurac, a hocete svi u EU, gdje se sve te granice, za koje se tako istrajno koljete, vise ne vaze. Jebem vas sve blesave u glavu mutavu.
Znate sta, idite vi svi lijepo u 101 pizdu materinu idiotsku. Ako nista niste skuzili prosli put, valjda ce vam biti jasnije ovaj. Meni je sve bilo jasno kad su se "jadne izbjeglice" pocele vracati nakon dugih godina patnje iz inostranstva sa mercedesima i parama, a ja jos 5 godina nakon rata hodao u farmerkama i jakni iz '92 i 100 puta zaljepljenim cipelama. Bilo mi je jos jasnije kad su se Narodni Heroji poceli kititi dzipovima i vilama na elitnim lokalima, a sve sa prijavljenim primanjima od 300 maraka boracke penzije (koja kasni po pola godine). Ako ste dovolno mutavi da pustite da vas se opet guzi po rovovima - a vi se pustite. Ja necu. Svakako sve sto imam mogu strpati u gepek od auta, ono celjadi sto imam u auto i odoh ja Miki, a ti se jebi. Ima da ubijem samo onu budalu koja me pokusa zaustaviti.
Sa srecom, braco i prijatelji. Ko prezivi, vidimo se!

Bilo je neke price, da navodno u Bosni zive samo muslimani. Ja sam licno cuo pricu, da kod god je rodjen u Bosni, o Sarajevu da ne pricam da je musliman ili Bosanac pravoslavne vjeroispovjesti. Ono sto zaboravljaju jeste, da je Bosna nasa vise nego njihova. Samo eto im je, jebala ih ona mi smo se borili, borimo se za Republiku Srpsku. Oni volovi u SDS-u su se borili silom i prasecim pecenjem, a mi se borimo diplomatski.

Dodik je pametan politicar, iz bogate je familije i smeta papanima, iako je i sam iz Laktasa(sto ni u jednoj prici nije negirao). Zaleti se Hari- film u reziji premijera Dodika... Mislim da ce dobiti Oskara, a on svaku destabilizaciju rijesava na kulturan nacin.

Na Sarajevo i na cijelu Bosnu imamo pravo vise nego oni. Hvala i prijatno!

Oteo -prokleto. Doce kraj genocidnoj tvorevini. Briga me za Dodika, Karadjica i slicne podkupljene budale. Oni su rasturili Bosnu i Hercegovini, a vi bosanski srbi ste samo piuni u igri. Tebi je svedno gdje zivis, kako ti se drzava zove. Pogledaj srbe iz Kanade, dobro im je u Kanadi, svejedno im je ako se drzava zove Kanada, Spanija, Njemacka. Zive tamo gdje im je dobro, gdje su zadovoljni. Vi ste svi zavedene budale. Zbog ubilackog rata i interesa stvaranje Velike Srbije ste dobili govno. Niko vas ne voli u svijetu. U svijetu srbin iz rs kaze da je iz Srbije. Laze i sebe i druge. Sto ne kaze: ja sam iz rs-a? Zato sto se stidi. Poslije ovog glupog rata i nastavka glupih Seseljevih ideja imate stid, sram i siromastvo. Da znas da pravedna pobra, istinska, patriotska za Bosnu ce da pobjedi.

A ove smradove iz nekakvog centra za neznam ti ja sta.... brale sve to treba hapsiti. Spijuncine i izdajnici kao i Ceda Jovanovic i njegov LDP. Sve su to ista gamad.

Ovi muslimani nemogu da se odreknu ulizickog rada i tradicije.zar vas nije sramota da citate Srbske novine....Zar niste naucili u zadnjih 700 godina da vas ulizicki rad i licemerje neradi i nemoze da radi i stalno gurate ono sto nije pravo i realno;Ako ste protiv Srba i drugih hriscana ona pakujtr kofere i bezite za Meku i tamo uzivjte vasu veru:Gde nema Sljivke,slobode sa zenama,naturite burke svojim zenama pa nek budu kao krave,neces smeti da pogledas zensku niti da dobacujes a lako ti je u Srbskoj zemlji da pljujes sto su ti Srbi dopustili da tako uzivate slobodu ljudsku i da budete civilizovan narod...ako ste putovali tamo narod je totalno u depresiji i neretan je od rodjenja do smrti zato sto nema slobodu kao covek u Srbskoj bosni ili u Srbiji...Odlazite ako vam ne odgovara sloboda ljudska...Tamo ce te imati Alaha kome ce te da robujete a ne Boga koji ce da ima personalnu ralaciju sa covekom kao sa svojim sinom...Ne bog koji kaznjava.....Dodik je 1000% u pravu...Zar nisi cuo za Dejtonski sporazum:Tamo lepo kaze:REPUBLIKA SERBSKA SLOBODNA REPUBLIKA....NIKO JOJ NEMOZE DA ZAPOVADA...Vi mozete samo sebi da zapovedate i mozda Hrvatima ne SRBIMA...R.S ima pravo ako hoce da se odvoji i pripoji Srbiji voleli vi to ili ne..To ste i sami potpisali.....

Pa naravno bre on ce u opoziciju i ako kojim slucajem zagusti zna se-bezanija na Dedinje.U tom slucaju Srbende glupe sa one strane Drine mogu da sisaju motku.

ma vi srbi ko da ste pobjegli iz onih ludnica sto ih evo prikazuju na CNN, i MSNBC. Fantastinca reklama, nista vam bolje ne treba.
Bolje bi vam bilo da pa posvetite paznju svojim bolesnim nego da budalite okolo.
Svima je jasno da je RS genocidna tvorevina i da ce prije ili kasnije nestati, kao u ostalom i ostale SAO -s. Umjestod a se posvetite zivotu i prezivljavanju zagorcavate zivot svima okolo sebe.

Neka gospodin Dodik izidje iz institucija drzave Bosne i Hercegovine. Tada ce biti mnogo lakse uprti prstom i reci ko permanentno blokira radove drzavnih institucija i tako ne samo opravdati Lajcakove zadnje mjere vec i ukidanje kocnickog faktora.

BRAVO DODIK ! SINOVI TE VOLE !
Jedna, jedina i nezavisna Republika Srpska !
"DJE JE BOSNA ? Cujte mujage, NEMA, bolan, te vase BOSNEEEEE !
Ode li Kosove, odosmo i mi. Svi Srbi u jednoj drzavi, ukljucujuci i RS, ako ne za zelenim stolom moze i ratom.

Ovaj TVAKTOVCE isti mafiozo kao kalasnjikov vatko,vado i ostala svbska ba...Ja san HVVAT,i pvilicno dobro mi je poslo za vukom da od velike Svbije napvavim PASALUK...Dobvo malo ce jos potvajati ova vepublika svbska ,ali po mome planu iz Haga okupivati ce je NATO i bit ce PVOTEKTOVAT BOSANSKI!Dobvo sto sam slusao Busa i pvedao se u Hag,bavem sam si spasio goli zivot a i Amevicke banke su mnogo siguvnije od svbskih i kipavskih!Znao sam da su svbi naivni i glupi ,ali da su toliki DEBILI to nisan znao!!!Skovo zabovavih,bas mi je dvago da ce Kosovo bito jos ove godine NEZAVISNO!