nedelja 18. maj 2008.
RSS
• Slobodno vreme •
Početna > Slobodno vreme > U klinču sa Blizancem

Popularna astrologija - Mesec u horoskopu vašeg muškarca

U klinču sa Blizancem

Da biste znali kakva je „idealna žena“ vašeg muškarca morate samo da utvrdite gde se nalazi Mesec u njegovom horoskopu. Jedno je sigurno, položaj Meseca u natalnoj karti uvek će reći istinu o njegovom izboru i ukusu i na taj način će vam objasniti jeste li vi žena njegovih snova

MESEC U OVNU
On sanja o hrabroj, uvek svežoj, neustrašivoj ženi, koja svesno odbacuje sve što je izveštačeno i koja se prirodno ponaša na bilo kom mestu i prema bilo kome, a koja uvek život posmatra s lepše strane. Dopada mu se ako je žena borbena, agresivna, ali lojalna i iskrena-žena koja bi bila spremna da ga prati na bilo kom koraku. Voli i kada je žena pored njega detinjasta, skoro drugarica s kojom može da se igra, ali bi i sa njom moglo da se dogodi da se oseti suparnik svojoj deci, kada je pažnja u pitanju.
Ne podnosi umišljate mačkaste ženice, koje se kinđure i koje se žale na sve i svakog. Odgovaraju mu žene rođene u znaku Ovna, Strelca, Blizanca.

MESEC U BIKU
Mašta o nežnoj i podređenoj ženi koja je celim svojim bićem predana kući i porodici i ima potrebu da oseća oslonac u jakoj porodici, u kojoj će biti neophodno da ima dece da bi se umirila njegova težnja za sigurnošću, da bi se ublažila njegova afektivnost i reproduktivni instikt, koji je obično veoma jak. Za njegovu psihofizičku stabilnost neophodna su deca, kao simbol nastavka života i u njih polaže sve svoje nade. NJegov je san da živi u stabilnoj porodici. NJegova partnerka bi trebala da bude ženstvena u krevetu, ali i da mu priprema ukusna jela u velikim količinama.
Ne podnosi ambiciozne žene koje mnogo vremena provode van kuće, ne znaju da kuvaju, ne vole decu. Odgovaraju mu žene rođene u znaku Device, Jarca i Raka.

MESEC U BLIZANCIMA
Želi ženu koja je veoma agilna, pokretljiva, inteligentna, živahna, i obuzeta svojim poslom, znatiželjna, preduzimljiva. Žena iz njegovih snova mora da se oblači sa puno originalnosti, ali da pri tom ne da bude ropski zavisna ni od mode ni od nekih društvenih navika. Ne sme nipošto biti banalna i nepromišljena. U svakom trenutku mora da zna kako će svog muškarca zavoditi i zainteresovati za sebe. Najbolje da s njim podeli osećaj za takmičenje, sport, ili intelektualno nadmetanje.
Ne podnosi uobražene, loše obaveštene žene, neznalice, vulgarne, materijaliste, rasipnice i one koje razmišljaju samo o hrani i seksu. Odgovaraju mu žene rođene u znaku Blizanca, Vodolije, Vage, a ređe i one rođene u znaku Ovna.