nedelja 15. jun 2008.
RSS
• Slobodno vreme •
Početna > Slobodno vreme > Dileme bez rešenja ove nedelje

ASTROLOGIJA Sunce, Merkur i Venera u sazvežđa Blizanaca daju dobru komunikaciju, ali...

Dileme bez rešenja ove nedelje

Od 20. juna, kada će Merkur krenuti u direktnom smeru do konkretnih dogovora u čvrstih ugovora teško da može doći

Prisustvo Sunca, Merkura i Venere u drugoj polovini sazvežđa Blizanaca obeležiće i period pred nama, a dok je planeta Merkur u retrogradnom hodu neke zamagljene dileme kako u našim ličnim životima tako i na globalnom društvenom nivou neće biti rešene. Sunce i Venera donose dobru komunikaciju na svim nivoima, ali do 20. juna, kada će Merkur krenuti u direktnom smeru do konkretnih dogovora u čvrstih ugovora teško da može doći.

Rođeni sa ascedentom u Ovnu morali bi da u periodu od 19. juna, obrate pažnju na javne nastupe, profesionalno napredovanje ili na udruživanje poslovnih interesa. Ako ste slobodni, u periodu od 14. juna, očekuju vas novi susreti i različiti pozivi.
Bikovi u podznaku bi u periodu od 17. juna, mogli da očekuje napredovanje na poslovnoj lestvici, neko će nagraditi znanje i profesionalne sposobnosti.

One sa ascedentom u Blizancima u periodu od 19. juna, očekuju uspešni rezultati na različitim stranama, prate ih srećne okolnosti. Rakovima sleduje status kvo, dok za one sa podznakom u Lavu važno je da prisustvo pozitivnih planeta daje dodatni priliv energije.
Device u podznaku od 14. juna, očekuju mogućnost profesionalnih kontakata sa inostranstvom, a aspekti opominju na mudrost i oprez sa investicijama.

Za ascedent Vage važi da prisustvo benefika u devetom polju podstiče emotivno angažovanje i rešavanje statusnih, imovinskih ili porodičnih pitanja.

One sa prvom kućom u Škorpiji očekuju uspešni rezultati na različitim stranama u periodu od 18. juna, a aktuelna dešavanja na poslovnoj sceni otvaraju novu mogućnost za perspektivnom saradnjom. Strelce u podznaku u periodu od 17. juna, čeka niz korisnih susreta koji nagoveštavaju dobru perspektivu u poslu kojim se bavite. Prolazite kroz različite faze emotivnog raspoloženja, ali rešili ste da preuzmete stvari u svoje ruke. Za podznak Jarca u periodu oko 19. juna, moguća je prolazna kriza. Nedostaje vam nečije emotivno razumevanje, imate utisak da se udaljavate od jedne drage osobe. Potrebno je da iskreno razgovarate sa svojim partnerom ili da otvoreno preispitate zajedničke planove. U ljubavi nikada nije dobro igrati pogrešnu ulogu, zavaravajući se kako je moguće sve držati pod kontrolom i tako se zaštititi od emotivnog razočarenja. U periodu do 21. juna, oni sa ascedentom u Vodoliji potrebno je da ispune svoje redovne obaveze i da izmirite finansijska dugovanja. Dok Ribe treba da znaju da je od 20. juna, povoljan period kako bi rešili neka imovinska i pravna.