petak 14. decembar 2007.
RSS
• Sport •
Početna > Sport > Nikada u Partizan!

Tadija Dragićević uverava da ostaje u Zvezdi i pored nagomilanih dugova

Nikada u Partizan!

Zvezdin sam kapiten, takav transfer za mene je nepojmljiv, nestvaran. Čuo sam da me je trener „crno-belih“ Duško Vujošević javno hvalio. Sigurno ostajem u Zvezdi, nema razloga da napuštam klub i pored teške situacije

Igrači, stručni štab (izuzev duela sa Nimburkom) i portparol Ilija Kovačić jedini u tekućoj sezoni obavljaju svoj posao na nivou rejtinga Crvene zvezde. Kapitena „crveno-belih“ Tadiju Dragićevića zbog toga i pogađaju priče da su se igrači zbog nagomilanih dugova namerno brukali protiv češkog šampiona.

- Nema razloga da se traže neki misteriozni razlozi za očajnu partiju. Odigrali smo nedopustivo slabo i tu se priča završava. Lično, umoran sam od napornog ritma utorak-subota, prevelika minutaža polako uzima danak. Ne treba, međutim, da se posle dva uzastopna poraza zaborave i neočekivane pobede koje smo ostvarili u prethodna tri meseca. Verujte, nama igračima je najteže. Novac, ipak, nije glavni uzrok krize rezultata - objašnjava Dragićević za Glas.

Beogradskom kaldrmom u kriznim situacijama glasine se kreću brže nego u srećnim danima. Nezvanično se šuška da je Partizan spreman da iskoristi komšijsku nevolju i ponovo uzme Zvezdi jednog od ključnih igrača. Znatiželju dodatno potpiruje i javno priznanje trenera „crno-belih“ Duška Vujoševića koji je pred poslednji „večiti derbi“ priznao kako bi voleo da u svom timu vidi mladog krilnog centra.

NISMO LJUBOMORNI NA OMARA KUKA

Rezultatski nokdauni i eskiviranje uprave da odreši kesu nisu, prema rečima Dragićevića ugušili dobru atmosferu u svlačionici „crveno-belih“.
- Držimo se zajedno, bodrimo jedni druge. Nismo ljubomorni ni na Omara Kuka koji bi trebalo da dobija novac na vreme. Shvatamo da je u specifičnoj situaciji, mnogo nam znači njegovo prisustvo - uverava Tadija.

- Zvezdin sam kapiten i nema šanse da ikada pređem u Partizan! Takav transfer za mene je nepojmljiv, nestvaran. Čuo sam da me je trener „crno-belih“ Duško Vujošević javno hvalio. Prijaju mi komplimenti, ali tvrdim da su sve priče o interesovanju „crno-belih“ spekulacije. Sigurno ostajem u Zvezdi, nema razloga da napuštam klub i pored teške situacije.

Dragićević uverava da njegovi saigrači neće povlačiti radikalne poteze ukoliko pred meč sa Hemofarmom ne budu dobili deo duga, a rok za isplatu jednog dela ističe večeras.

- Igramo u velikom klubu, nismo razmišljali o štrajku, već samo želimo da se iskupimo za lošu partiju sa Nimburkom. Ne smemo da prospemo sve što smo radili tri meseca. Moramo da izguramo do 22. decembra, a onda ćemo iskoristiti kratku pauzu da bismo se osvežili - zaključuje Dragićević koji je, i pored nezavidne finansijske situacije u klubu, prošle nedelje poklonio kolica za decu na Institutu za onkologiju od novca zarađenog za sportistu oktobra SD „crveno-belih“. 

Komentari

A ko te zvao u Partizan majmune?

kao prvo nemoj da vredjas decka, a drugo u cetu partizana moze da dodje samo neko ko je kandidat za prvu postavu reprezentacije Karadaga.

Mislite o tome !!!

Pa zar Srbija da razvija reprezentaciju Karadaga.

karadaga? o cemu ti pricas gde je partizan a gde ste vi mandovi za vas smo NBA PARTIZAN doktori basketa. ciganska je tuga pregolema ode gurke a titule nema i nece te je jos dugo dugo uzeti,igrace te u evroligi za jedno 50godina.pozdrav od duleta vujosevica sestostrukog prvaka!!!

Majmun si ti sto prozivas coveka bez razloga - a poradovao bi se bate da vam dodje?! Korpa bate!