sreda 14. novembar 2007.
RSS
• Reflektor •
Početna > Reflektor > Uz Cecu i Jelenu

„Oralno doba“ Laneta Gutovića od ponedeljka na TV Foks

Uz Cecu i Jelenu

Još jedno televizijsko vaskrsnuće Milana-Laneta Gutovića u vidu tok-šou emisije „Oralno doba“ moći će da se prati od narednog ponedeljka na srpskoj TV Foks.

Najavljujući teniserku Jelenu Janković i pevačicu Svetlanu-Cecu Ražnatović kao svoje prve goste, Lane je na startu ukazao na okvir u kome će se „Oralno doba“ koncepcijski kretati. Do koje će mere ovoga puta moći da računa na urođeni šarm i sve ostalo što ide uz taj prirodni dar, ostaje sasvim otvoreno pitanje, s obzirom na to da mu televizijsko svaštaranje u proteklom periodu i nije baš išlo naruku. U naponu kreativne snage je radio na TV Beograd „Stočiću, pokloni se“, da bi zatim sa promenljivim uspehom na mali ekran preneo deo svog pozorišnog „Kabarea“ (TV Politika). Kasnije minijature na TV Pink i RTS mu nisu bile bravure za nezaborav, što se može okarakterisati i kao pravo svakog umetnika na - promašaj!

Ako se uzme u obzir da je najbolju komičarsku rolu ostvario kao direktor Šoić u filmskoj serijalu „Tesna koža“, čiji je lik tumačio i u televizijskoj seriji „Bela lađa“ na RTS-u, onda se njegova nova televizijska avantura nazvana „Orlano doba“ može očekivati sa neskrivenim interesovanjem. Naravno, pod uslovom da ga njegova sadašnja producentska kuća „Adrenalin“ ne tretira samo kao zamenu za Marka Živića i njegov prošlosezonski TV šou.