sreda 14. novembar 2007.
RSS
• Reflektor •
Početna > Reflektor > Atraktivni duh osamdesetih

Sastav „ABBA - Arrival“ večeras u Centru „Sava“

Atraktivni duh osamdesetih

Na većim koncertima grupa sarađuje s originalnim bubnjarem „Abbe“ Ola Brubketom, pa je doživljaj jedne od najvećih pop grupa osamdesetih s njima potpun

Na sceni Velike dvorane Centra „Sava“ večeras (21 sat) ćemo imati priliku da slušamo jedan zanimljiv sastav - „ABBA Arrival“.

Iako nisu originalna „ABBA“, definitivno veoma podsećaju na nekadašnju čuvenu švedsku četvorku, čiji hitovi i dve i po decenije posle raspada benda nesmanjenim interesovanjem privlače pažnju ljubitelja popularne muzike. Što se tiče grupe koju ćemo večeras videti i slušati, oni su u Švedskoj najpopularniji „ABBA“ tribjut bend i za svoje nastupe, što je prava retkost, imaju i zvaničnu podršku originalnih članova „ABBA“. Jedna od njihovih do sada neobjavljenih pesama našla se na albumu „ABBA Arrival“, što najbolje govori o ugledu koji uživaju među slavnim sunarodnicima. Nastupaju već dvanaest godina širom sveta i zahvaljući pravljenju odlične atmosfere, koncerti im se pretvaraju u pravu veliku žurku. Na većim koncertima grupa sarađuje s originalnim „ABBA“ bubnjarem Ola Brubketom, a ponekad ta trupa broji čak 24 osobe. Do sada su sa velikim uspehom svirali u Danskoj, Finskoj, Švedskoj, Americi, Kini, Australiji, Vijetnamu, Turskoj... U Geteborgu su privukli više od 10.000 posetilaca.

Ovaj „ABBA“ tribjut šou nema samo vizuelnu sličnost sa originalnom grupom, već se i vokalno drže „Abinih“ postulata, te je doživljaj jedne od najvećih pop grupa osamdesetih s njima potpun i nema sumnje da će svi oni koji su voleli pesme „Vaterlo“, „Chichitita“, „Mamma Mia“, „The Vinner Taket’s It All“, „Monny, Monny“, „S. O. S“, „Take a Chence on Me“, „The Name Of The Gama“, „Danceing LJueen“, „Souper Trouper“ ili „Fernando“, večeras zaista uživati.   

Komentari

Autor teksta bi zaista trebao da prodje jedan kurs engleskog...a i danas se svako bavi ovim poslom...