petak 11. januar 2008.
RSS
• Sport •
Početna > Sport > Bazel samo u mislima

Marko Perović pojaviće se danas na prozivci Zvezde

Bazel samo u mislima

Posle teške povrede, loma obe kosti potkolenice desne noge u duelu sa ekipom Mladosti u Apatinu, zaboravljeni Marko Perović vraća se u žižu javnosti. Iako je imao težak period u kome je propustio EP za mlade u Holandiji, vezistu „crveno-belih“ verovatno će ogrejati sunce, jer je na pragu prelaska u švajcarski Bazel.

- Nisam upoznat da je Bazel uputio zvaničnu ponudu, jer je to pitanje za čelnike kluba. Nije tačno da sam već prošao lekarske preglede u Švajcarskoj pošto sam u ovu državu otišao zbog razgovora sa jednom njihovom menadžerskom agencijom koja me zastupa. Danas ću se pojaviti na pripremama Zvezde i ako postoji neka ponuda, onda ću tada sigurno dobiti neku informaciju od kluba - kaže vezista Zvezde Marko Perović.Marko ističe da ne bi imao ništa protiv da već u zimskom prelaznom roku promeni sredinu.

- Meni će lično biti velika satisfakcija ukoliko se za moje usluge budu interesovali inostrani poslodavci. Imam važeći ugovor sa klubom do leta 2009. godine i sigurno neću dozvoliti da u pečalbu odem kao slobodan igrač. Dugo sam na „Marakani“ i mislim da bi i Zvezda trebalo da zaradi od mog budućeg transfera-zaključio je Perović.

BRAZILAC GEBEL NA „MARAKANI“?

Vezista Atletiko Paransea, Evandro Gebel mogao bi da bude prvo pojačanje srpskog šampiona. Brazilac ima ugovor sa Atletikom do decembra 2009. godine, a njegova sloboda koštala bi Zvezdu 500.000 evra. Pored Gebela „crveno-beli“ i dalje žele da u svojim redovima vide napadača Al Itihada i Gane Princa Tagoa, napadača makedonskog Rabotničkog Ivana Kostovskog, univerzalca Vojvodine Gojka Kačara i dvojac Čukaričkog Ninkov-Blažić.

Ključne reči: