petak 10. avgust 2007.
RSS
• Sport •
Početna > Sport > Mina spremna za Parkera

Košarkaši Srbije doputovali u Strazbur, gde će večeras igrati protiv Francuske

Mina spremna za Parkera

Monotonost italijanskog skijaškog centra Bormija toliko je „prijala“ reprezentativcima Srbije da su jedva dočekali selidbu u Strazbur, gde „plave“ od danas do nedelje očekuje nova provera znanja do diplomskog ispita u Španiji.

- Hrana je bila super, hotel dobar, sve je bilo super i šteta što u Bormiju nismo ostali još desetak dana - ponovo je bio raspoložen za šalu Darko Miličić.

Vojnički režim života u Italiji, susretom sa hrvatskom manekenkom Ninom Morić zasladio je Marko Jarić. Bek Minesote večeras će imati sudar drugačijeg karaktera, jer ga sa druge strane terena čeka kolega iz NBA, Toni Parker. Plej šampiona San Antonija zalečio je povredu i trebalo bi da bude u ekipi već na turniru u Strazburu.
- Iza nas su teške pripreme u Bormiju. Posle Kovilova odigrali smo četiri utakmice zaredom i paralelno naporno radili na kondiciji. Prvi put smo osetili jedan drugog, kako se slažemo i videli koliki je kapacitet ekipe. Imamo još dovoljno vremena do EP i znamo šta treba da ispravimo. To je zapravo i svrha ovog turnira u Francuskoj - objasnio je Marko Jarić.

Danas se sastaju Slovenija - Grčka (18), Francuska - Srbija (20.30). Sutra: Srbija - Slovenija (18), Francuska - Grčka (20.30). Nedelja: Francuska - Slovenija (15), Grčka - Srbija (17.30).

Ključne reči: