utorak 8. januar 2008.
RSS
• Sport •
Početna > Sport > Nedostaje mi Božić u Srbiji

Jelena Janković oporavlja se od povrede mišića i žali što praznikuje u Australiji

Nedostaje mi Božić u Srbiji

Jelena Janković dočekala je Božić u dalekoj Australiji oporavljajući se od povrede mišića na Hopman kupu kako bi spremno dočekala turnir Medibank Internešnel u Sidneju. Naša najbolja teniserka poželela je svojim fanovima srećan Božić i ujedno se požalila što za vreme tog velikog praznika nije u Srbiji.

- Meni uvek nedostaje proslava ovog praznika kod kuće. Kao dete sam jedva čekala da na tradicionalni način proslavljamo praznike. Od kako sam u poslednjih nekoliko godina postala profesionalna teniserka, obaveze na turnirima po Australiji mi ne dozvoljavaju da se opustim za vreme Božića. Nisam puno tražila od Deda Mraza, samo da ostanem zdrava - poručila je Jelena.

Džej Džej se podsetila na minuli Hopman kup ističući da bi se u normalnim uslovima povukla sa turnira, ali da je ovog puta bila deo nacionalnog tima i da su očekivanja bila velika, te da nije mogla da ostavi Novaka Đokovića na cedilu. Nole je, kao pravi džentlmen, na pravi način vratio Jeleni za hrabrost i požrtvovanje na terenu.

- Direktor turnira je organizovao fenomenalnu žurku. Prostor i ambijent su bili u stilu egzotičnih ostrva i svi gosti su bili formalno obučeni. Ja sam obukla sivu haljinu. Ceo srpski tim je sedeo za istim stolom i večerali smo zajedno, igrala sam na podijumu sa Novakom, a trudila sam se da pevam što tiše (ha-ha-ha). Svi komplimenti organizatorima Hopman kupa. Tretman igrača je bio na visokom nivou i najiskrenije se nadam da ću dobiti priliku da se vratim u Pert i osvojim jednu dijamantsku loptu - zaključila je Jelena Janković.