ponedeljak 3. decembar 2007.
RSS
• Putovanja •
Početna > Putovanja > Luksuzan odmor na „zlatnoj planini“

Svečano otvoren renovirani hotel „ Zlatibor Mona“

Luksuzan odmor na „zlatnoj planini“

Na Zlatiboru je protekle nedelje svečano otvoren renovirani, hotel „Zlatibor Mona“, objekat visoke kategorije, trenutno najekskluzivniji na najlepšoj srpskoj planini! Uz brojne zvanice, otvaranje reprezentativnog hotela sa četiri zvezdice, izložbom slika koja je otvorena u kongresnoj sali hotela uveličala je Olja Ivanjicki koja je Zlatiborcima i gostima hotela predstavila svoje radove iz ciklusa „Mudraci, vladari, pesnici“ a koje je do sada videla publika u Parizu, Moskvi, Beogradu, na Cetinju, u San Francisku... Vlasnicima hotela završetak posla čestitala je i naša najbolja atletičarka Olivera Jevtić, koja se na Zlatiboru sprema za - Peking 2008.

Hotel „Mona“ na Zlatiboru ima ukupno 90 smeštajnih jedinica, uključujući i studija i apartmane površine od 30 do 70 metara kvadratnih, dva restorana, velnes centar sa velikim zatvorenim bazenom i vodopadom, bazen za decu, finsku saunu, fitnes salu i relaks sobu, kongresni centar...

Cene za doček Nove godine već sada su poznate - od 32.000 do 242.000 po osobi i trodnevni aranžmani prodaju se sasvim dobro.