ponedeljak 3. decembar 2007.
RSS
• Sport •
Početna > Sport > Kazne za inicijatore i 3:0 za Mladost

Prekidom u Lučanima srpski fudbal dodirnuo dno, Bežanija već drugoligaš

Kazne za inicijatore i 3:0 za Mladost

Posle neuspeha naše selekcije u kvalifikacijama za EP, debati o radu selektora Havijera Klementea i prozivki između predsednika FSS Zvezdana Terzića i pomoćnog trenera Intera Siniše Mihajlovića, srpski fudbal se skandalom u Lučanima pretvorio u pravi cirkus. Fudbaleri Bežanije u 14. kolu Meridijan Superlige napustili su teren u Lučanima u 52. minutu meča protiv Mladosti kod prednosti domaćina od 2:1 po nalogu Uprave kluba i trenera LJubiše Stamenkovića pošto su bili nezadovoljni sudijskim odlukama. Uprava FK Bežanije, posle dešavanja u Lučanima, saopštila je da je činom napuštanja terena poslala poslednji signal sportskoj javnosti, sudijskoj organizaciji i vodećim ljudima srpskog fudbala o nepravdi koju trpe od početka sezone, pošto su čaršijske najave da je njihova sudbina o ispadanju iz lige zapečaćena pre nego što je sezona i počela, u Lučanima dobile samo potvrdu.

Generalni sekretar Zajednice Superligaša Miodrag Janković rekao je da će, posle izveštaja delegata meča u Lučanima Zorana Pištala, biti poznata sudbina prekinutog susreta.

- Igrači Bežanije napustili su teren u 52. minutu što znači da nije prošlo 75 odsto utakmice i verovatno će meč biti registrovan službenim rezultatom 3:0. Protiv lica koja su naredila povlačenje ekipe sa terena biće pokrenut postupak. Sudijski odbor pogledaće snimak i utvrditi da li je eventualno sudija Goran Milanović uticao na rezultat - rekao je Janković. 

Ključne reči:

Komentari

A gde je kazna za 'najveci srpski klub'? Treba da bude 3:0 za Kuljane plus novcana kazna + jedno 5-6 meceva van pasnjaka i bez publike.S**t zvezdi!