ponedeljak 3. decembar 2007.
RSS
• Putovanja •
Početna > Putovanja > Hotel za naredni vek

Turistička ponuda Beograda bogatija za elitno zdanje „Holidej in“

Hotel za naredni vek

Turistička ponuda Beograda odnedavno je bogatija za elitni hotel „Holidej in“. Prvi prve gosti iz zemlje i inostranstva već borave u luksuznom hotelskom zdanju, a stigle su i prve velike rezervacije u vreme održavanja Evrosonga i velikih sportskih dešavanja u Beogradu. Poslovni hotel sa četiri zvezdice, kao član međunarodnog hotelskog lanca

„Interkontinental“ namenjen je uglavnom poslovnim ljudima i zahtevnim turistima. Smešten je u Novom Beogradu na lokaciji koja je savršena za laki pristup centru grada i međunarodnom Aerodromu „Nikola Tesla“.

- Posle 18 godina prvi put je jedna međunarodno prepoznatljiva marka, kao što je grupacija „Interkontinental hotel grup“, otvorila hotel u Srbiji. Hoteli „Holidej in“, inače, već posluju u Skoplju, Sarajevu i Zagreb.

- Luksuzno hotelsko zdanje gostima nudi 140 luksuznih soba, koje su opremljene raznim sadržajima potrebni poslovnim ljudima, a zadovoljiće i najprobirljivije turiste. Gostima hotela biće na raspolaganju garaža, menjačnica, fitnes i spa klub, kao i sedam konferencijskih i banket sala - rekao je Tomas Pavlović generalni, direktor hotela „Holidej in“.

Hotel čija je gradnja počela decembra 2004. godine kao projekat vredan 25 miliona evra, fizički je spojen sa EDžPO DžDžI, Kongresnim savremenim poslovnim kompleksnim centrom, koji je otvoren u oktobru 2006. godine.

Zavisno do sezone noćenje u novoizgrađenom hotelu „Holidej in“ u Beogradu košta od 80 do 220 evra.