nedelja 2. decembar 2007.
RSS
• Reflektor •
Početna > Reflektor > Reflektor - ukratko...

Reflektor - ukratko...

I Rade Šerbedžija na  „Umetnosti davanja“

NIŠ - Rade Šerbedžija nastupiće 28. decembra na koncertu u okviru manifestacije „Umetnost davanja“ u Nišu, najavio je tim koji realizuje taj projekat.
Pored Šerbedžije i prijatelja, svoje učešće na koncertu potvrdili su i Vlatko Stefanovski, Livio Morosin iz Pule i bend „Apsolutno romantično“ iz Novog Sada.
„Umetnost davanja“ se sprovodi od 2006. godine, i ima humanitarni koncept.

Mariji Šerifović

Nagrada „NJu momenta“

 BEOGRAD - Marija Šerifović, pobednica Pesme Evrovizije, dobila je preksinoć u Beogradu na godišnjoj proslavi agencije „NJu moment“ nagradu „Zlatni češalj“ koju ta agencija za nove ideje dodeljuje svake godine.
Agencija „NJu moment“, na čelu s njenim vlasnikom Draganom Sakanom, osmislila je Mariji Šerifović propagandnu kampanju i novi imidž za potrebe takmičenja za Pesmu Evrovizije u Helsinkiju 2007. godine.
Kako je predstavnica „NJu momenta“ rekla na proslavi, Šerifovićeva je nagradu dobila zato što je „dobro pročešljala Evropu“.
- Jedino ste vi i moj lični tim verovali u moju pobedu - izjavila je Šerifovićeva na bini kada je odluka saopštena, a potom je uživo otpevala „Molitvu“ - pesmu koja joj je u Helsinkiju donele pobedu.
Ostale nagrade pripale su domaćim i inostranim saradnicima i menadžerima „NJu momenta“, agencije sa centrom u Beograda koja deluje u svim zemljama zapadnog Balkana.
Proslavi petogodišnjice njenog postojanja su prisustvovale brojne javne ličnosti iz šou biznisa i kulturnog života, a specijalni gost bio je Vlada Divljan, nekada pevač novotalasne grupe „Idoli“ koji je, uz akustičnu gitaru, otpevao miks pesama „Devojko mala“ i „Ona zna“.

Pamela: Za pet godina odlazim u penziju

 Glumica kanadskog porekla Pamela Anderson izjavila je da želi da ode u penziju za pet godina, kako bi se vratila u rodnu zemlju.
„Stalno dobijam ponude za filmove. Sve odbijam. Mom menadžeru je dojadilo“, izjavila je ona dnevnom listu Ju-Es-Ej tudej.
Pamela Anderson (40), seks simbol devedesetih i zvezda serije „Čuvari plaže“, ima dva sina od devet i 11 godina iz braka sa bubnjarom grupe „Motli Kru“.
„Ja sam lenja. Ne želim da radim. Hoću da budem uz svoju decu“, objasnila je. Glumica trenutno radi kao asistentkinja mađioničara u jednoj kockarnici u Las Vegasu.
„Pođem avionom iz Los Anđelesa, uradim poneki spektakl i vratim se kući. Još pet godina (aktivnosti) i vraćam se u Kanadu“, kazala je glumica koja se ove godine udala za Rika Salomona.