nedelja 2. decembar 2007.
RSS
• Reflektor •
Početna > Reflektor > Pevači za pomoć deci iz Prilužja

Više od 20 izvođača na humanitarnom koncertu „Deci Kosova“ u Centru „Sava“

Pevači za pomoć deci iz Prilužja

Više od 20 izvođača, među kojima su Ognjen Radivojević, „Van Gog“, „Neverne bebe“, Sergej Ćetković, Aleksandra Radović, „Ju grupa“, grupa „Legende“, Ekstra Nena, Snežana „Đerdan“, Mira Škorić, Marinko Rokvić, Era Ojdanić, dečiji hor „Kolibri“ i dečji hor „Vrapčići“ iz Banjaluke, nastupiće sutra uveče (20 sati) na dobrotvornom koncertu „Deci Kosova“ u beogradskom Centru „Sava“. Muzički urednik ovog koncerta je kompozitor Rade Radivojević, koji naglašava da je karakter koncerta humanitarni.

- Meni je pripala ta dužnost da animiram kolege da se uključe u akciju i pomognu izgradnju obdaništa u selu Prilužje, kod Vučetrna. A mislim da, pored toga što će novac dati u dobrotvorne svrhe, ljudi nemaju često priliku da vide toliko pevača na jednom koncertu - smatra Radivojević.

Sav prihod od prodatih karata ide za izgradnju obdaništa u selu Prilužje, u kome živi više od 5.000 ljudi, saopštio je organizator ovog koncerta, kompanija „Menadžer“, od koje je potekla ova ideja.

Koncertu će, kako je najavljeno, prisustvovati i grupa mališana iz tog sela. Cena ulaznica koje se mogu kupiti na blagajni Centra „Sava“ je samo 300 dinara.