nedelja 2. decembar 2007.
RSS
• Sport •
Početna > Sport > Novinari me posvađali sa Terzićem

Predsednik Vojvodine Butorović demantuje nesuglasice s prvim čovekom FSS

Novinari me posvađali sa Terzićem

Apsolutno nema nikakvog sukoba između nas. Zvezdan Terzić je moj prijatelj, koga izuzetno cenim i poštujem, ali, ako on smatra suprotno, onda je to njegova stvar. Taj navodni sukob je proizvoljan zaključak „sedme sile“

Derbi meč na Karaburmi (13.00 - RTS 2) između OFK Beograda i Vojvodine biće izuzetno zanimljiv na terenu, ali i van njega. Ovo će biti prvo gostovanje Vojvodine na Omladinskom stadionu od kada su čelnici FSS odlučili da, umesto u Novom Sadu, mlada reprezentacija Srbije svoje mečeve u kvalifikacijama igra na Karaburmi. Upravo taj potez bio je jedan od razloga za nesuglasicu između nekadašnjeg sportskog direktora OFK Beograda, a sada predsednika FSS Zvezdana Terzića i alfe i omege Vojvodine Ratka Butorovića.

Te nesuglasice su, međutim, sada daleka prošlost, bar prema rečima predsednika novosadskog superligaša, koji, uprkos svemu, Terzića smatra prijateljem.

- Apsolutno nema nikakvog sukoba između nas. Zvezdan Terzić je moj prijatelj, koga izuzetno cenim i poštujem, ali, ako on smatra suprotno, onda je to njegova stvar. Taj navodni sukob je proizvoljan zaključak „sedme sile“. Zapravo, i ne razmišljam o tome - ističe za Glas javnosti Ratko Butorović.

Prvi čovek „lala“ kaže da uvek rado dolazi u Beograd bilo da njegov klub igra sa Zvezdom, Partizanom ili OFK Beogradom. Ipak, ostalo je neizvesno da li će Butorović meč pratiti iz svečane lože ili će kao na utakmici sa Partizanom, biti na tribini zajedno sa najvatrenijim navijačima Vojvodine.

POBEDA ZA NASTAVAK TRKE

Ratko Butorović ističe da njegovu ekipu danas očekuje teško iskušenje, ali da je uveren u novu pobedu i nastavak šampionske trke.
- Danas treba da bude priče samo o fudbalu, a sve drugo treba ostaviti po strani. Sigurno je da nas očekuje pravi derbi. OFK Beograd je dobra ekipa, ali mislim da su moji igrači mnogo kvalitetniji i da će sigurno pobediti. Naš plan se zna - nastavak pobedničkog niza i juriš na titulu prvaka - poručuje Butorović.

- Ma, sedeću gde me stave. Nadam se da će domaćini biti gostoljubivi i da će sve proteći u pravoj fudbalskoj atmosferi. Lično, više volim da gledam utakmicu sa navijačima Vojvodine, nego iz svečane lože - tvrdi Butorović.

Predsednik Vojvodine je na svoj način prokomentarisao sukob oko prodaje TV prava između Tomislava Karadžića i Zvezdana Terzića.
- Ko je taj Tomislav Karadžić?

Ključne reči: