nedelja 2. septembar 2007.
RSS
• Politika •
Početna > Politika > Tadić najavio kandidaturu

Tadić najavio kandidaturu

VRNJAČKA BANJA - Predsednik Demokratske stranke Boris Tadić najavio je juče da će se ponovo kandidovati za funkciju predsednika Srbije na izborima i dodao da će DS zastupati stav da izbori moraju da budu održani uz poštovanje Ustava i zakona, javlja Tanjug.

- Poštujući Ustav i zakon, biće jasan i redosled izbora, kazao je Tadić na sednici Glavnog odbora DS-a u Vrnjačkoj Banji.

On je izrazio uverenje da će DS odneti pobedu na predstojećim izborima za predsednika Srbije, kao i na lokalnom i pokrajinskom nivou i dodao da će uz pomoć koalicionih partnera uspeti da realizuje novi razvojni plan koji će on izneti u najskorije vreme.

Tadić je rekao da taj nacionalni program za razvoj naše zemlje neće biti komplikovan i da će biti razumljiv svakom građaninu koji će znati kakvu će korist imati od toga.

Tadić je naglasio da DS „nikada i ni po koju cenu neće odustati od evropskog puta Srbije i da će na kraju tog puta Srbija biti članica Evropske unije“.

Predsednik Srbije i DS je ocenio da je novih 120 dana pregovaračkog procesa o statusu Kosova i Metohije šansa da se dođe do kompromisnog rešenja za južnu pokrajinu.

On je naglasio da Srbije mora da se bori za očuvanje svog suvereniteta i teritorijalnog integriteta, ali da to nije jedina stvar kojoj mora da se posveti ova generacija političara i istakao da mora da postoji plan kako ćemo da ostvarimo bolji ekonomski razvoj i realizujemo čitavu seriju projekata.

Komentari

Jedva čekam izbore.Očekujem da narod jasno kaže ZBOGOM BORISE,a to mora da uradi zbog JANJUŠEVIĆA,KOLESARA,RAŠETE-VUKOSAVLJEVIĆ a i zbog njihovih naslednika ĐELIĆA ĐILASA,ŽIKE PARKINGA i ostalih LOPOVA IZ DS.Ta gospoda sa 35-40 godina života imaju više UKRADENIH I OTETIH PARA nego svi RADNICI I PENZIONERI cele SRBIJE ZAJEDNO.E,gospodo došlo je vreme da vam kažemo DOSTA JE BILO,vama je mesto u ZABELI upravo je završen novi paviljon i čeka nove stanare.

Bolje izvrsiti kolektivno samoubistvo nego izabrati opet tog coveka za predsednika drzave.Pokazao je sve sto zna i ume.Birajmo samo prave proverene Srbe patriote koji vise voli svoju zemlju nego amere.Takvog predsednik birajmo.Sa, Tadicem nismo nigde stigli kao i sa njegovom starnkom.Sve neki mutni tipovi.Narode Serbski,probudi se ,dosta je bilo spavanja.Zemlja nam se smanjuje a i trune iznutra.Pozdrav.