nedelja 2. septembar 2007.
RSS
• Slobodno vreme •
Početna > Slobodno vreme > Otvaranje uz pravu gozbu

Otvaranje uz pravu gozbu

Jedan od najstarijih brendova na prostorima stare Jugoslavije „Mura“ u saradnji sa modnom agencijom „Selekt“ priuštila je juče Beograđanima da na jedan glamurozan način proprate otvaranje njihove nove prodavnice u Uzun Mirkovoj ulici. Brojne zvanice, ali i svi ostali koje je privukao novo otvoreni objekat imali su priliku da uz pravu malu gozbu uživaju u konfekciji koja se našla na rafovima nove „Murine“ radnje.

Kao što je poklonicima elegancije i stila već poznato, ali i ostalim ljubiteljima mode i lepog oblačenja, „Mura“iz sezone u sezonu priprema kolekcije izvrsnog kvaliteta i prefinjenog kroja. U novoj prodavnici i ovoga puta su se našle prave modne poslastice, muška odela jednostavnih linija, najčešće u prugastom dezenu, ženski kompleti, košulje, kožne torbe, odnosno sve ono što bi poslovna dama, odnosno muškarac, ali i svi ostali koji vole večnu klasiku sa pečatom današnjeg vremena mogli da ponesu.

Otvaranje nove prodavnice upotpunio je i performans glumice Marte Keler, „Murinog“ zaštitnog lica, koji je izazvao snažan aplauz.