Glas Javnosti

TRAVESTITI ULAZE U PARIZ

Lični stav
Autor: Glas javnosti

MOK i francuski psiholozi podržavaju homoseksualne sportiste.Ništa čudno kad i i među njima toliko ima.

Čudan je predsednik MOK-a Tomas Bah koji dekretom šalje u olimpijsku arenu momke koji neće više da budu muško. Rešio msje Žan da bude madam Žana, kupio bikini, brushalter i tanga gaće i, vidi ga sad, baca kladivo na stadionu „San Deni“, periferiji Pariza.

Predsednik Bah mu dao aušvajs i rekao da je u redu da se takmiči sa ženama - ženama, a ruke mu kao devojačke noge. Ima 110 kg nabildovanih mišića protiv lepotica iz visokog društva. Nije fer, ali Bah kaže da jeste fer. Pogledajmo malo šta piše internet.

Hoćemo sport onako kako je milo i Bogu

Zamislite samo naše lepe sportistkinje prinuđene da izađu na startnu liniju zajedno sa transrodnim osobama, koji su juče bili bivši muškarci. Da li je ovo prihvatljivo? Nije prihvatljivo, ali će biti prihvaćeno! Zašto, kako?

Politika je ženskog roda, ali njome upravljaju, manje-više muškarci sa sačuvanim polnim organima. Šef Međunarodnog olimpijskog komiteta (MOK) Tomas Bah je rekao da LGBT sportisti moraju da učestvuju na Olimpijskim igrama. On želi da to bude tako i biće tako. Pisac ovog teksta se seća ruskih atletičarki Irine i Tamare Press. Silna istorija. Molim vas, pogledajte:


IZVOR: Ustupljena fotografija / Tomas Bah, šef MOK

Sestre su harale atletikom sveta šezdeset i neke godine. Za Mok je važna naročito Tamara Pres, trostruka olimpijska šampionka, iz Rima (1960) i Tokija (1964) svetska rekorderka u bacanju diska i kugle. Čudo od devojke za to vreme. Završila je karijeru u 27-oj godini neporažena. Sestre su osvojile svet ali i diplome doktora nauka.

Pod pritiskom Amerike i zapadne Evrope MOK je tražio da se Tamara i sestra ginekološki pregledaju, jer su sumnjali da su sestre – braća. Tamara je bila lepa cura, visoka oko 185 cm i teška skoro 100 kg ! Mnogo?
Neeee. Za tešku atletiku je to norma. Pogledajte američke bacačice kugle, slobodno. Svaka je visoka oko 2 metra i minimum 1oo kg. Tamara Press je u Americi sinonim za muškobanjaste žene.

Pardon, molim. Ako je tako, zašto je MOK ne proglasi ženom- herojem, prvom "trandžom", borcem za demokratiju, a protiv Putina!?


IZVOR: Ustupljena fotografija / Sestre irina i Tamara Pres

Kao što danas "utvrđuju" da su svi ruski sportisti dopingovani, tako su Ruskinjama uvek nešto nalazili. Rusi i Istočni Nemci su najpokvareniji sportisti, samo su zapadnjaci dobri. MOK najglasnije podržavaju tri Baltijske zemlje, a u zasedi čuče i ozbiljniji igrači. Naravno, Rusija je kriva za sve pa se i ova inicijativa koristi da te moćne zemlje napomenu da i one postoje.

Letonija, Estonija i Litvanija pozvale su "ceo svet" da se ruskim i beloruskim sportistima ne dozvoli učešće na Olimpijskim igrama 2024. godine.

„Rusija koristi sport kao sredstvo propagande, a njihovi sportisti su bukvalno ruski vojnici“, rekla je estonska premijerka Kaja Kalas.


IZVOR: Ustupljena fotografija / Tamara Pres

Šta će biti ako MOK ipak ne posluša ova tri baltička „tigra” i dozvole ruskim sportistima da učestvuju na Olimpijadi?

Možda ne treba čekati njihovu „milost“. Valja pokazati karakter i jednom zauvek odbiti takmičenje na međunarodnom olimpijskom nivou pod okriljem zapadnih sportskih saveza i sadašnjeg MOK-a, dok se Zapad malo ne opameti i ne prestane da se bavi sportom u platformi za promovisanje LGBT propagande. Ovakav MOK neće prestati da se ruga ruskim sportistima iz političkih razloga, neće prestati da se ruga ženama, dozvoljavajući bivšim muškarcima, koji su shvatili da su žene i postali transrodni da se takmiče?

Neće Rusiju pustiti u Olimpijadu.

Da vas podsetim da je Rusija donela zakon o zabrani LGBT propagande i budite sigirni da će vam na sledećoj Olimpijadi u Parizu dugino oglašavanje na svim takmičenjima prosto zalepiti oči. Razmazane reklame na ivicama stadiona, plakati duginih boja na tribinama, trake na rukama sportista...

Setite se kako je nedavno na otvaranju Evropskog prvenstva u umetničkom klizanju na led izašla 59-godišnja transrodna osoba.


Niste videli ?

Evo ga... Klizao je nekoliko minuta, a predstavnici svih zemalja učesnica stajali su sa zastavama i strpljivo čekali da iskliže svoj program. Delovalo je, najblaže rečeno, neprijatno, ali ne može grublje da se kaže.
Transrodne osobe su već zvanično primljene u ženska takmičenja. Bez brige, ova praksa će se nastaviti i proširiti. Setite se šta su sportisti iz Nemačke i Danske radili tokom FIFA Svetskog prvenstva u Kataru:

Pokušali su da nateraju konzervativnu muslimansku zemlju, domaćina šampionata, da im dozvoli da otvoreno promovišu svoje LGBT vrednosti - noseći traku GEJ tokom utakmica. Kada su dobili odbijenicu od FIFA, napravili su demarš – protestovao je nemački tim ne štedeći grlo i dlanove. Pozirali su pre meča, pokrivajući usta rukama, a danski tim je čak pretio da će napustiti FIFA.

I ...FIFA je bila prinuđena da popusti pritisku. Katar je takođe morao da pljune sebi u grlo i zatvori oči. Uglavnom, svi su pokleknuli. Ajn. cvaj, draj i eto ti LGBT na centru stadiona. A Katar ? Ma ko njih šiša. Pare su im uzeli, Arapi ubeđeni da su postali neki FIFA faktor, a na centru igrališta, na zelenoj, veštačkoj travi, zaboli novi toranj za naftu.


Prema mišljenju Tomasa Baha, 10 odsto reprezentacije svake zemlje treba da ima takve predstavnike.
Zamislite da Rusima milostivo dozvole da dođu na Olimpijadu. Biće srećni, ali oni će im postaviti novi uslov – 10% LGBT u timu.

Ah, reče Bah, a šta kaže Putin ?

Najmanje 10%! MOK zahteva da svaki olimpijski tim stvori kvotu za LGBT sportiste. Obavezno moraju da učestvuju na Olimpijskim igrama, kaže šef Međunarodnog olimpijskog komiteta Tomas Bah. U budućnosti bi ovi uslovi trebalo da postanu obavezni za prijem zemlje na Olimpijske igre. Tako je Bah zapravo isključio zemlje sa tradicionalnim vrednostima, kao i muslimanske države, iz olimpijskog pokreta. Internet se već našalio da je malo verovatno da će MOK da se ograniči na nova pravila i da će se takođe obavezati da 10 odsto nagradnih mesta bude dodeljeno i predstavnicima ne - LGBT populacije. Iste večeri ruski predsednik Vladimir Putin potpisao je zakon o zabrani LGBT propagande.


Šta da se radi?

Vreme je da se organizuju alternativne federacije i takmičenja bez učešća evropskih funkcionera i njihovih timova, da se Evropa i SAD isključe iz takmičenja, ako ne žele da učestvuju u novim takmičenjima, bez siledžijskih štosova kokim siluju u "glavu i ispod pejdžera" sve zemlje sveta primorane da ih trpe.

Druga varijanta je odvojena Olimpijada za akreditovane GEJ sportiste, muške ili ženske i transrodne osobe. To je i sa finansiske strane korisno jer se osim "normalne" Olimpijade dobija i treća olimpijada (paraolimpiska, zimska i transrodna) . Pošteno ! Jeste, pošteno je.

Nije fer da se muškarci takmiče sa ženama samo zato što se se odrekli muških genitalija.
Klasične žene su bez šansi. Ne verujete? Probajte!

Šone Ninin, šampion srednje kategorije

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR