Glas Javnosti

DŽEJ LO NOSI "PRLJAVE" FARMERKE: Da li je ovo najava novog modnog trenda?

Moda
Autor: Glas javnosti

Širu javnost izgleda da ovakve stvari i dalje iznenađuju, pa je pojavljivanjem u opuštenoj šetnji uspela da izazove talas komentara na društvenim mrežama

Teško je pratiti sve različite trendove teksasa. U jednom trenutku se činilo kao da nikada nećemo uzaći iz uskih farmerica, a već u sledećem su nas pripadnici Gen Z prekorevali što ih nosimo. A teško je bilo naći "baggy" farmerice koje nam dobro stoje i slažu se sa našim sakoima. I teško je bilo negovati samo "baggy" estetiku. Onda su milenijalke rekle da neće da robuju trendovima i da će nositi šta god im se dopada. Otići u ekstrem i slepo pratiti trendove ne može baš svima da nam pođe za rukom.


A nekad zaista i ne treba. Uzmimo za primer jedno od poslednjih pojavljivanja multimedijalne zvezde Džej Lo.  

Dženifer Lopez je u subotu primećena kako u poslednjem trenutku obavlja prazničnu kupovinu u Los Anđelesu. Pojavila se u rebrastom, svetlosmeđom džemperu sa rolkom.


Izgled je udružila sa parom vrećastih farmerki napravljenih da izgledaju iznošeno i prljavo od blata. Svemu tome dodala je par svetlo braon čizama sa potpeticom. Ona zaista jeste izgledala baš tako kako se i obukla - da ne mari ni za šta.

Foto: instagram/printscreen

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR