utorak 23. mart 2010.
RSS
• Ekonomija •
Početna > Ekonomija > Počinje Sajam privrednih vozila

Počinje Sajam privrednih vozila

BEOGRAD - Na Beogradskom sajmu danas počinje 48. međunarodni salon privrednih vozila i prateće opreme "Beotrak", koji će okupiti više od 350 izlagača iz dvadesetak zemalja.
Najavljeno da će na ovogodišnjoj smotri učesnici izložbe predstaviti mnoštvo novih vozila namenjenih privredi, a manifestaciju će otvoriti ministar za infrastrukturu Milutin Mrkonjić.
Na sajmu će biti izloženi kamioni, autobusi, dostavna vozila, prikolice, specijalne nadgradnje i prateća oprema najvećih domaćih i stranih proizvođača, kao i uvoznika privrednih vozila.
U Hali jedan predstaviće se vodeći proizvođači kamiona, autobusa i specijalizovanih vozila, među kojima - "Volvo", "Iveko", "Skanija", MAN, "Reno", DAF, FAP, "Zastava", "Neobus" i "Ikarbus". U Hali četiri biće prikazana laka komercijalna vozila, u Hali tri svi brendovi "Mercedesa".
Najuspešnijim izlagačima biće dodeljena tradicionalna sajamska priznanja, dok će u subotu 27. marta ispred Hale tri startovati ovogodišnji reli oldtajmera "Memorijal princa Tomislava Karađorđević".
Za sajam "Beotrak" će važiti i ulaznice sa nedavno završene izložbe automobila.