nedelja 14. novembar 2010.
RSS
• Ekonomija •
Početna > Ekonomija > I dalje bez letova Niš - Podgorica

I dalje bez letova Niš - Podgorica

NIŠ - Sa niškog aerodroma "Konstantin Veliki" nisu krenuli avioni za Podgoricu iako je to bilo najavljeno, a kao razlog se navodi to što nisu podešeni uređaji kontrole leta za navigaciju.

Na sajtu niškog aerodroma je saopšteno da će avionski saobraćaj sa Podgoricom, prekinut u sredu uveče zbog tehničkih problema na aerodromu u Nišu, biti obnovljen od utorka, 16. novembra.

"Najavljena kalibracija (podešavanje) novih navigacionih uređaja Kontrole letenja na aerodromu 'Konstantin Veliki' u Nišu nije izvršena i biće otkazani letovi crnogorske aviokompanije 'Montenegro erlajnz' do 16. novembra", navodi se na sajtu niškog aerodroma. Sa niškog aerodroma obustavljen je proteklog meseca let ka italijanskom aerodromu Forli, pošto su grad Niš i lou kost kompanija "Vind džet" raskinuli ugovor o saradnji.

Komentari

I bre,nislije,dosta se vise zamajavajte,kupite ili iznajmite JEDAN avion i otvorite 10 destinacija nedeljno,jedan avion moze da leti i po 15 sati dnevno,to bar nije problem,em cete zaposliti osoblje iz nisa em cete i zaradjivati,nema nigde pare bez da se malo ulozi.