Glas Javnosti

Usvojite malog slona za 6.000 dinara: Postoji li caka? Pogledajte detalje (VIDEO)

Društvo
Autor: Glas javnosti

Razlog ove akcije jeste prikupljanje sredstava kako bi životinje živele u što boljim uslovima.

Poznato je da su slonovi jedni od najemotivnijih životinja, te su ljudi posebno "slabi" na njih. Ipak, ono što mnogi nisu znali, jeste da postoji mogućnost da se usvoji slon, odnosno po papirima tako deluje.


Naime, pomenuti slonovi se nalaze u sirotištu u Keniji, gde su završili nakon što su im majke preminule, kako zbog bolesti tako i lovokradica. Slonovi trčkaraju po blatu, te ih posetioci često gledaju kako se igraju, a kako je jedna influenserka istakla "oni su samo bebe", te je njihove nestašluke prelepo gledati.

U sirotištu se nalaze i dva nosoroga, koji su imali samo dve nedelje kada su ih doveli, jer su pronađeni sami, usred divljine, kako ih predatori napadaju. Nakon što životinje odrastu, i sposobne su da se same staraju o sebi, one se vraćaju u divljinu, što znači da slona ne možete povesti kući kao što su mnogi verovatno očekivali.

Možete platiti 50 dolara (oko 5858 dinara), i na svim papirima nalaziće se vaše ime i prezime, gde se navodite kao staratelj slona. Na mejlu, tokom cele godine, pristizaće vam slike i video zapisi od mališana, a potom i izveštaj o njegovom zdravstvenom stanju. Razlog ove akcije jeste prikupljanje sredstava kako bi životinje živele u što boljim uslovima.



Nakon godinu dana, možete produžiti "starateljstvo" tako što ćete platiti ponovo 50 dolara.

Glas javnosti S05S 

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR