Glas Javnosti

Jelisaveta Karađorđević postaje prabaka

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Indija je napustila zloglasni kult NXIVM 2018. i iste godine počela da izlazi sa D’Injaziom. Rekla je da je deo ponovnog upoznavanja sebe izvan kulta "učenje da veruje da može imati zdrav odnos sa nekim"

Princeza Jelisaveta Karađorđević majka je Katarine Oksenberg, holivudske glumice, i baka tri unuke. Uskoro će postati i prabaka, a nakon godina teških dešavanja, u porodici se samo nižu lepi događaji.

Prošle godine se Katarina udala za svog dugogodišnjeg partnera, a u februaru ove godine su stigle lepe vesti iz života Indije Oksenberg, njene ćerke. Indija Oksenberg (32) čeka devojčicu sa suprugom Patrikom D’Injaziom i veoma je svesna odgovornosti podizanja ćerke.

- Mislila sam da će biti dečak iz nekog razloga. Kada sam saznala je devojka, osetila sam to, kao, dodatni pritisak na sebe. Očigledno je da su deca podjednako ranjiva u svetu, i dečaci i devojčice. Ali ima nečega u tome u saznanju da čekam devojčicu zbog čega sam se osetila još više zaštitnički nastrojenom, posebno zbog stvari kroz koje sam prošla.


Oksenberg je bila otvorena o svom iskustvu u NXIVM-u, marketinškoj kompaniji koja je kasnije razotkrivena kao sekta. Tokom svog boravka u grupi, Oksenberg je regrutovana u tajno društvo "DOS" i pripremana da bude intimni partner osnivača NXIVM-a, Kita Ranijera.

Pre četiri godine Ranijer je osuđen na 120 godina zatvora nakon što je osuđen za optužbe, koje uključuju seksualnu trgovinu i zaveru prinudnog rada.

Dok se Indija sprema da prvi put postane majka, ona razmišlja o načinu na koji se njena majka, Katarina Oksenberg, neumorno borila da je ubedi da napusti NXIVM.

- Osećam se tako zahvalnom za ono što je moja mama uradila, posebno kada sam bila pod uticajem i nisam mogla, znate, da se zalažem za sebe na odgovarajući način zbog svog mentalnog stanja - rekla je Indija, dodajući da se nada da će moći da "bude tu" za svoju ćerku i da joj pruži osećaj sigurnosti, da će ćerka uvek moći za bilo šta u životu prvo da se obrati njoj.

Iako je Indija podelila svoju priču sa svetom i u svojoj knjizi iz 2020. "Još uvek učim: Memoari" i u dokumentarnom serijalu iz 2020. "Zavedeni: Unutar kulta NXIVM", ona planira da bude pažljiva kada je u pitanju deljenje detalja sa ćerkom.

- Iskreno mislim da nema potrebe da zna bilo šta od toga dok ne odraste. I umesto da joj to namećem, želim da se oseća dovoljno prijatno da dođe i postavlja pitanja, jer ja sam otvorena knjiga. I takođe želim da ona zna koliko je jaka.

Indija je napustila NXIVM 2018. i iste godine počela da izlazi sa D’Injaziom. Rekla je da je deo ponovnog upoznavanja sebe izvan kulta "učenje da veruje da može imati zdrav odnos sa nekim".

Par se verio u oktobru 2019, godinu dana pre nego što su se venčali. Indija, koja je u februaru objavila trudnoću, rekla je da misli da će D’Injacio biti odličan tata njihovoj devojčici.


Glas javnosti/T02S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR