Glas Javnosti

ŠA POBEGAO IZ ELITE: Nije dugo potrajalo, vratio se Mioni u zagrljaj

Rijaliti šou
Autor: Glas javnosti

Miona Jovanović ostala zatečena kada je videla Nenada Aleksića Ša!

Nakon bekstva iz rijalitija "Elita", Nenad Aleksić Ša se vratio nazad i odmah potrčao ka svojoj devojci, Mioni Jovanović, želeći da je zagrli. Međutim, Miona nije bila oduševljena što ga vidi, pa ga je samo zagrlila, a potom mu je poručila da ide u krevet da legne. Dok je on sve vreme ridao suze.

Nenad Aleksić Ša je bio vidno uzbuđen i emotivan prilikom susreta sa svojom devojkom Mionom Jovanović nakon što se vratio u rijaliti "Elita". Međutim, Miona nije bila spremna da mu pruži toplu dobrodošlicu, već ga je samo kratko zagrlila i poslala u krevet da legne.
Nenad Aleksić Ša nije uspeo da suzdrži svoje emocije i po povratku u rijaliti "Elita" nije mogao da zadrži suze. Njegova emotivna reakcija na susret sa Mionom Jovanović je bila vidljiva, dok je on pokušavao da se izbori sa svojim osećanjima.


Nakon što ga je Miona poslala da legne, Nenad Aleksić Ša je morao da se suoči sa razdvajanjem od svoje devojke. Njegove suze su svedočile o dubokim emocijama koje su ga preplavile nakon ovog emotivnog susreta.
Ovaj susret između Nenada Aleksića Ša i Mione Jovanović u rijalitiju "Elita" obećava nastavak njihove priče ispunjene emocijama i dramom. Njihov odnos će sigurno biti predmet pažnje u narednim epizodama, dok će gledaoci sa nestrpljenjem pratiti dalji razvoj događaja.


Glas javnosti/R01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR