Glas Javnosti

Eminemova ćerka se udala: Reper presrećan

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Intimna ceremonija venčanja organizovana je godinu dana nakon veridbe.

Ćerka repera Eminema, Hejli Džejd, rekla je sudbonosno da svom izabraniku Evanu Meklintoku proteklog vikenda. Intimno venčanje usledilo je godinu dana nakon veridbe, a Hejli je objavila fotografije sa velikog slavlja.

Poznati tata je sve vreme je bio uz svoju mezimicu, a u jednom trenutku u Betl Kriku (Mičigen), ćerka i otac su zaplesali, prenose strani mediji.
Hejli i Evan bili su u vezi od 2016. godine, a detalje iste čuvali su podalje od znatiželjnih pogleda.
Ove nedelje se budim kao gospođa. Lepše venčanje nismo mogli ni da sanjamo. Toliko je bilo suza, smeha, ljubavi. Evan i ja smo zahvalni i svima koji su doputovali ne bi li nas podržali - napisala je ona na svom Instagramu, uz niz fotografija sa svadbe.

 

Eminem je Hejli dobio u vezi s Kimberli En Skot. Njih dvoje upoznali su se 1988, dok su još bili tinejdžeri. Tada je i počela njihva turbulentna priča duga skoro pune dve decenije. Dva puta su se venčavali, 1999. i 2006, a zvanično su se rastali 2007. godine.


Inače, slavni reper uveliko radi na novom albumu koji će, kako se planira, biti objavljen ove godine. Legendarni producent Dr Dre je nedavno gostovao u emisiji Jimmy Kimmel Live, zbog primanja počasne zvezde na Bulevaru slavnih i tom prilikom otkrio da Eminem radi na novom albumu. Ovo novo izdanje biće Eminemov 12. studijski album, nakon albuma Music to Be Murdered By iz 2020. 


Glas javnosti/R01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR