petak 22. mart 2013.
RSS
• Društvo •
Početna > Društvo > Zabelela se Srbija u martu

Zabelela se Srbija u martu

BEOGRAD - Slab do umeren sneg jutros pada na području Zrenjanina, Kikinde i Velikog Gradišta, a tokom dana se očekuje i u planinskim predelima, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

Magla smanjuje vidljivost na području Negotina i na prilazima Kopaoniku. Putnička vozila se na graničnim prelazima zadržavaju od 15 do 30 minuta.

Na putevima II i III prioriteta u višim predelima snega ima mestimično na kolovozu u raskvašenom stanju i to na područjima Vranja, Novog Pazara, Užica, Ivanjice i Kruševca.

Na prilazima zimskim turističkim centrima, Kopaoniku, Goču, Goliji, Zlatiboru i Divčibarama obavezna je upotreba zimske opreme.

Autoput E-75 je zbog radova sužen na mostu preko Dunava, zatim između Niša i Aleksinca, kao i na deonici Vranje-Granični prelaz Preševo, kod mesta Levosoje.

Vozila zbog radova prolaze naizmenično na delu puta Prijepolje-Brodarevo, u mestu Gračanica, i Prijepolje-Granični prelaz Gostun, kod tunela u Gostunu. Saobraćaj se obavlja obilaznicom na putu Ribariće-Rožaje, kod Špiljana.