sreda 10. mart 2010.
RSS
• Društvo •
Početna > Društvo > Praksa za sedam najboljih studenata

Praksa za sedam najboljih studenata

BEOGRAD - Kompanija "Koka-Kola Helenik Srbija" potpisala je ugovore sa sedam studenata koji su pobedili na takmičenju "Koka-Kola talenti" i dobili mogućnost obuke u kompaniji i 2.000 evra po akademskoj godini. Izabrani studenti će tokom dve godine usavršavanja u kompaniji prolaziti njenu obuku za razvoj budućih poslovnih lidera i raditi na projektima s njenim menadžerima.

Generalni direktor "Koka-Kola Helenik Srbija" Sotiris Janopulos izjavio je da program studentima pruža stručnu i finansijsku pomoć i na taj način se dugoročno investira u njihovo znanje i profesionalni razvoj.
Kako je rekao, ako bude postojala potreba kompanije, oni koji se najbolje pokažu dobiće i mogućnost zaposlenja kompaniji.

Na konkursu su pobedili Aleksandar Nikolić i Ivan Todorović sa FON-a, Ana Dragutinović i Milena Popin sa Ekonomskog fakulteta, Nikola Cvetković sa Elektronskog fakulteta iz Niša, Sonja Dragović sa Fakultet za pravne i poslovne studije i Vojin Katić student Elektronskog fakulteta i Računarskog fakulteta.