Glas Javnosti

Preminula tokom intimnog odnosa: Igra im došla glave, dečko izvršio samoubistvo

Ljubav
Autor: Glas javnosti

Plesačica je izgubila život pod tragičnim okolnostima, a toksikološki nalaz je pokazao tragove droge u telu.

U februaru 2022. godine, mlada plesačica Džordžija Bruk (26)  izgubila je život u tragičnim okolnostima koje su potresle zajednicu. Nakon serije događaja koje je opisao Yorkshire Live, jasno je da je ova nesreća rezultat neuspele se*sualne igre koja je imala smrtonosne posledice.

Uznemirujući detalji

Prema izveštaju Martina Fleminga, ona je preminula nakon što je pretrpela srčani zastoj kod kuće u Bradfordu. Nakon što je policija pokrenula istragu o ubistvu, otkriveno je da je njen dečko, Luk Kanon, izvršio samoubistvo veoma blizu bolnice nekoliko sati kasnije. Korener je zaključio da je Georgia smrt bila rezultat nezakonitog ubistva i opisao je događaje kao "se*sualnu igru koja je pošla naopako", upozoravajući na opasnost takvih intimnih praksi kao "opasnih i nepažljivih". Prema Flemingovim rečima, Džordžija je bila fizički napadnuta od strane Luka.


Tragovi droge u telu

Pored toga, toksikološki izveštaji su otkrili visok nivo parti droge GHB u njenom sistemu. Tokom istrage je otkriveno da je Džordžija pokazivala se*sualni interes za "gušenje". Iako su poruke između Luka i nje sugerisale da je pristala na ove aktivnosti, istaknuto je da nije bilo dokaza da je planirao da je ubije.

Sećanje na voljenu sestru i ćerku


Ona je bila voljena sestra i ćerka, kao i talentovana plesačica i učiteljica. Nakon saslušanja, njena majka Samanta i sestra Nadia opisale su protekle dve godine kao "užasne" i uputile reči odavanja počasti:

- Džordžija, volimo te. Nastavi da plešeš sa anđelima.


Glas javnosti/T02S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR