ponedeljak 1. novembar 2010.
RSS
• Društvo •
Početna > Društvo > Rad sa tajnim podacima - 20 odsto veća plata

Rad sa tajnim podacima - 20 odsto veća plata

BEOGRAD - Državnim službenicima i nameštenicima koji rade poslove u vezi sa zaštitom tajnih podataka u Ministarstvu pravde i u Kancelariji Saveta za nacionalnu bezbednost plate će biti uvećane za 20 odsto, odlučila je Vlada Srbije.

Plate će zaposlenima na poslovima zaštite tajnih podataka u Kancelariji Saveta, direktoru i zameniku direktora Kancelarije biti veće 20 odsto nego plate zaposlenih u istom zvanju ili grupi i to zbog "posebnih uslova rada, složenosti i prirode posla koji obavljaju na zaštiti tajnih podataka".

Iz istog razloga državnim službenicima i nameštenicima u Ministarstvu pravde koji su ovlašćeni za nadzor nad sprovođenjem Zakona o tajnosti podataka i propisa donetih na osnovu tih zakona plate će biti 20 odsto veće nego službenicima i nameštenicima koji obavljaju poslove nadzora nad radom pravosudnih organa.

Komentari

Pa jel to oni povecavaju sebi plate od nasih para?E kakve smo mi budale sto ovu komunisticku vlast trpimo.Dokle?Ajde proverite za sutrasnje izdanje sa kim se budi Krkobabic i Dacic.Za Palmu znam.On se budi sa zirafom i Betovenom.On je Bogu hvala prosvecen, za razliku od dragog nam presjednika.