četvrtak 1. april 2010.
RSS
• Društvo •
Početna > Društvo > Jeftiniji prevoz vozom između Srbije i Crne Gore

Jeftiniji prevoz vozom između Srbije i Crne Gore

PODGORICA - Prevoz vozovima između Srbije i Crne Gore od danas će biti jeftiniji za 20 odsto, najavila je "Željeznica Crne Gore". Sniženje cena tokom turističke sezone dogovorile su železnice Srbije i Crne Gore, navedeno je u saopštenju.
Od danas će se u međunarodnom prevozu primenjivati i promotivne cene koje su niže od redovnih i važe za jedno putovanje.
Promotivne cene vozne karte sa rezervacijom na relaciji Bar - Beograd iznose 18 evra, dok kušet kola, uključujući i dodatak za ležaj, koštaju 20 evra. Cena karte za spavaća kola, uz dodatak za postelju, iznosi 25 evra za trokrevetnu kabinu ili 35 evra za dvokrevetnu, naveli su iz crnogorske Željeznice.
Iz kompanije je saopšteno da će za 25 evra putnici moći da putuju na relaciji Bar - Subotica. Na toj relaciji, u spavaćim kolima sa trokrevetnom kabinom karta košta 30 evra, a u dvokrevetnoj 40 evra. Željeznički prevoz Crne Gore objavio je i da daje popust od 50 odsto na promotivne cene za decu do 14 godina u kolima sa sedištima i spavaćim kolima.