četvrtak 10. jul 2008.
RSS
• Dosije •
Početna > Dosije > Klark: Naredio sam da se svi Srbi proteraju iz Hrvatske

Kako se od devedesetih godina u Vašingtonu, Briselu i Hagu krojila sudbina Srbije i srpskog naroda - ko su bili glavni akteri i šta je bila pozadina

Klark: Naredio sam da se svi Srbi proteraju iz Hrvatske

Vesli Klark i Havijer Solana umešani su u trgovinu organima na Kosovu. Solana savetuje Klarka da bude oprezan na Kosovu, kojim špartaju bande narko-dilera i priznaje da su napravili grešku kada su pustili Šiptare da vladaju. Klark kaže da često ide na Kosovo, uglavnom inkognito, ali da sada mora da prebaci tovar za Fort Breg i potvrđuje da je reč o organima. NATO u potpunosti kontroliše proces privatizacije prirodnih bogatstava na Kosovu. Klark ističe da će sa Srbijom stalno imati probleme, jer je to buntovnički i ratoboran narod. Solana naglašava da Beograd mora da shvati da se niko ne može odupreti njihovoj volji

Bivša glavna tužiteljka Haškog tribunala Karla del Ponte u svojoj knjizi „Lov“ piše, između ostalog, i o trgovini ljudskim organima na Kosovu i za to optužuje OVK. Trgovinom ljudskim organima na Kosovu bave se i istražitelji Haškog tribunala, a na inicijativu Rusije nedavno je pokrenuta istraga o ovom problemu u Savetu Evrope.

Glas je došao do transkripta razgovora dvojice čelnih ljudi NATO u vreme agresije na Srbiju, Veslija Klarka i Havijera Solane, koji potvrđuje da su, između ostalog, znali da se međunarodne snage na Kosovu bave trgovinom organima i drogom. I, najverovatnije su bili umešani u ove poslove! Razgovor, koji objavljujemo u celosti, potvrđuje mnoge nedoumice u vezi sa trgovinom ljudskim organima, nelegalnom trgovinom drogom, Rambujeu, odnosom zapada prema Srbima, vlasti u Beogradu...

Nekadašnji glavnokomandujući NATO snaga, američki general Vesli Klark i Havijer Solana, generalni sekretar Alijanse, sastali su se 15. avgusta 2001. u iznajmljenoj vili u švajcarskim Alpima. U prisustvu dve devojke, koje su im služile za zabavu, opušteno, uz čašicu pića, ova dva moćnika razgovarala su o predstojećoj Klarkovoj poseti Kosovu, evocirali uspomene iz rata protiv Srbije i analizirali propuste njihove politike na Balkanu.

Klark: Ovih dana ću posetiti Kosovo...

Solana: Budi oprezan, Kosovom špartaju bande narko-dilera. Tamo nema zakona, nema kontrole... Hm, veliku smo grešku napravili kada smo pustili ove (Šiptare - prim. aut.) da vladaju.

Klark: Da. Možda.

Solana: Za sve su krivi operativci CIA... NJima je bitna samo droga i njihovi poslovi...

Klark: Da, znam kako je dole... Često odem na Kosovo, uglavnom inkognito, tako je sigurnije. Ali sada moram da obavim jedan posao. Treba da prebacimo tovar za Fort Breg.

KISINDŽER I BŽEŽINSKI KAO MAČKA I MIŠ

Solana: Vesli, nešto su me sinoć obavestili da je došlo do razmimoilaženja između Kisindžera i Bžežinskog, ali su ostali nedorečeni. Šta se to zakuvava u Pentagonu?
Klark: Kisindžer i Bžežinski su kao mačka i miš, jer se stalno ganjaju, ali ne mogu jedan bez drugoga. Uživaju u ulogama, jer se zna da oni kreiraju politiku Amerike. Bliži mi je Bžežinski, jer je ratoborniji. Da smo njega slušali za vreme bombardovanja, Srbije ne bi više bilo. Kisindžer je mlakonja i, kako sam kaže, savestan. On me kritikovao zbog napada na beogradsku televiziju.
Solana: Da, previše je mlak.

POSLUŠNICI

Klark: Šta misliš, kako će me dočekati (u Beogradu)?
Solana: Ne brini, biće poslušni. Ovi u Beogradu su mnogo poslušniji, čak i od ovih u Podgorici. U Crnoj Gori mogu da se menjaju predsednici, ali sve konce uvek vuče Milo, zato što parama sve kupuje. Kada budeš bio u Beogradu, izbegavaj kontakte s Koštunicom i njegovim ljudima... Znaš, odnosi između njega i Đinđića su prilično zahladneli... Mada, ja mislim da je Đinđić u pravu... Koštunica je nezgodan za saradnju. Znaš, kad pričaš s njim, uvek pažljivo sasluša, ali na kraju razgovora uvek zaoštri stvari... S njim nikad nismo mogli da se do kraja dogovorimo ni o čemu...
Klark: Šta misliš, kako će reagovati na ovo oko TV stanice? Ti znaš da sam ja u knjizi napisao da sam lično birao ciljeve...
Solana: Da, znam, video sam...
Klark: Ali isto tako znaš koliko su me Klinton i njegovi pritiskali da bombardujemo srpsku televiziju...
Solana: To što mi znamo je naša tajna! O tome ne smeš ni sa kim da razgovaraš!

LEPOTICE IZ VLADE ZA 500 DOLARA

Klark: Kakve su žene Beograđanke, ti si često u poseti Beogradu?
Solana: Sve ću te uputiti. Srbija je bila zapuštena za vreme vladavine Miloševića, ali žene su im mnogo lepe. Posle dolaska demokrata na vlast situacija se promenila. Za smešne pare možete da imate i najlepše žene. U nekim ministarstvima Vlade Srbije sekretarice su najčešće zanosne lepotice, koje su spremne da za 500 dolara provedu noć sa strancem. Primanja u Srbiji su još uvek mizerna.
Klark: Ti, izgleda, imaš veliko iskustvo u toj oblasti.
Solana: Daću ti broj telefona čoveka koji ima sve što treba. Ima tu i glumica, estradnih zvezda, krem srpske prestonice.

„BONDSTIL“ KAO BAZA ZA TRGOVINU ORGANIMA

Ekipe lekara i medicinskog osoblja po povlačenju naše vojske i policije s Kosova prebačene su u NATO bazu „Bondstil“ kod Uroševca. Ona je postala bolnica za vađenje organa ne samo zarobljenih i otetih Srba i nealbanaca nego i nesrećnih devojaka koje su iz mnogih krajeva sveta dovedene da uveseljavaju vojnike NATO, Kfora i Unproforove policije.
Iz baze „Bondstil“ dnevno poleće između šest i 14 aviona za koje postoji opravdana sumnja da prebacuju organe po bolnicama zapadnoevropskih država, najviše u Kraljevsku bolnicu u Londonu.

Solana: Nije valjda toliko hitno... Misliš na organe?

Klark: Da, da...

Solana: Dobro radi „Bondstil“. Šlafkok (čovek zadužen za bezbednost baze - prim. aut.) i Kušner (Bernar, prvi šef Unmika, sadašnji šef diplomatije Francuske, istražni organi Haškog tribunala ispituju njegovu povezanost sa trgovinom organima - prim. aut.) odlično obavljaju posao...

Klark: Jeste. Izgleda da je sada hitno. Stalno se održavaju neki sastanci s generalom Andersonom. Kad završim to, skoknuo bih malo do Srbije.

Solana: Nego, reci mi, Vesli, kako ide s privatizacijom preduzeća na Kosovu? Ko je tamo od naših prijatelja?

Klark: Mi smo postavili eksperte koji vode glavnu reč pri privremenoj vladi Kosova. Predsednik komisije je Fred Barlou, za koga znaju samo oni iz vrha vlasti u Prištini. Politički dirigent je Medlin, koja, zajedno sa Ričardom (Holbrukom), kupuje sve što vredi na Kosovu. Toliko su razgranali poslove da često pomislim da će se jednog dana preseliti da žive u Prištini.

Klark: Sa Srbijom ćemo stalno imati probleme jer je to buntovnički i ratoboran narod. Kad se razgovaralo o Srbima u Krajini, neki od naših su predlagali dugotrajan rat, a ja sam to presekao i naredio da se svi Srbi proteraju iz Krajine i Hrvatske kako bi Hrvatska bila mirna decenijama. Kakav rat s njima! Oni bi se razbežali po šumama i godinama zagorčavali život Hrvatima, jer imaju iskustvo s partizanskim ratovanjem.

Solana: Vesli, dobro znaš da sam ti dao odrešene ruke oko odabira ciljeva i umalo da mi se ugasi karijera zbog toga. Preneli su mi da je lično Klinton uzbunjivao generale NATO protiv mene, jer je njemu za ovu funkciju bio pogodniji žabar Romano Prodi. Italijani su mi najviše zamerili što nisam sprečio bombardovanje televizije. Imaš pravo, Vesli, trebalo je Srbiju sravniti sa zemljom. Gledam ove iz Vlade Srbije i, iskreno da ti kažem, gade mi se, pošto su obični poltroni i ulizice.

Klark: Ako hoćemo trajno rešenje, Srbiju treba zdrobiti. Potpuno je rasparčati...

Solana: Slažem se, treba je pre svega ekonomski uništiti, to je najlakše izvesti. Ali veruj mi, Srbe najviše boli to što im je Kosovo oteto. Posledice toga po njih biće dalekosežne, ali Beograd mora da shvati jednu poruku. Niko ne može da se odupre našoj volji. Ako je naš cilj širenje na istok i ovladavanje energetskim resursima, jedna Srbija ne može biti prepreka na našem putu. Bitan je i primer koji šaljemo drugim zemljama.

Klark: Samo da nije bilo onakvog raspoloženja u Vašingtonu, protiv slanja kopnenih snaga... Sve bi bilo mnogo brže.

Solana: Vesli, nemoj da si na kraj srca. Ni ovo nije loše. Pogledaj koliko je prošlo od bombardovanja, a mi u potpunosti kontrolišemo celo Kosovo na najdirektniji mogući način i utičemo na političke prilike u Srbiji i celom regionu. Pod novom vladom Srbija će sigurno postati deo evroatlantskih integracija, mada ne treba zanemariti ni uticaj opozicionih političkih snaga. Ali, verujem da ćemo ostvariti cilj. Znaš kako, iz iskustva koje imam sa srpskim političarima tvrdim da je novac za njih najjači argument.

Klark: Ha, ha, ha... Znam. Ali sa vojničke strane gledano, nismo umarširali u Beograd, mada smo ih primorali da potpišu kapitulaciju u Kumanovu. Vojnički nismo dobili satisfakciju kakvu zaslužujemo kao pobednici.

Solana: Nismo ušli na velika vrata, ha? Nema veze, ušli smo na mala, ali će efekat na kraju biti isti. Možda je tako i bolje, a svakako je jeftinije. Sve ono što smo im ponudili u Rambujeu i sve ono što smo mi tražili na kraju će se i ostvariti. Evo, već imamo bazu na njihovoj teritoriji. To smo tražili u Rambujeu. Tražili smo slobodan prolaz naših trupa. I to ćemo dobiti, veruj mi, to je samo pitanje vremena. Oni će za uzvrat dobiti ono što im pripada.

Klark: Da. Postaće članovi Evropske unije i NATO.

Solana: Tako je. Ali mnogo je bitnije, šta će se desiti iza zavese. U budućnosti mi ćemo u potpunosti kontrolisati političke stranke i političare u Srbiji. Više neće biti nikakvih iskakanja. Vlade se mogu menjati, ali će kurs ostati isti.

Klark: Da li si u potpunosti siguran u to?

Solana: Pa, recimo da sam skoro uveren, još uvek nije sve završeno, ali će u narednih nekoliko godina proces biti dovršen. Naravno, još uvek u Srbiji postoje političari koji nisu u potpunosti izgubili svest o nacionalnom interesu. Oni će biti problem...

Klark: Misliš na Koštunicu...

Solana: Da, na njega. On je prilično principijelan i težak za saradnju, ali ćemo te probleme rešiti na ovaj ili onaj način. Ne treba potceniti Đinđića, koji je sada poslušan, on je ipak surovi pragmatik.

Komentari

Reci Klarka me podsecaju na letke koje su Nemci bacali za vreme drugog svetskog rata i cudili se kako to da nema vise letaka zar ih Srbi toliko citaju a Srbi brisali guzicu sa njima. Hahahahahahaaaa..
E tako i sa svim idejama nekih klarkova i solancina. Svoje ideje mogu da zadrze za sebe jer mi Srbi sa njima brisemo guzicu. Bitku smo izgubili ali Srbiju niko nije stavio pod svoje noge pa nece ni oni. Vidimo se u finalu.
Rusijo imas li casti da gledas smrad sa zapada?
Zivela Srbija, zivela Rusija!

e moj druze...u potpunosti se slazem sa ovim sto si napisao. no, iskreno se plasim da nama vise spasa nema. Da li si video vesti od jutros da se nas dragi predsednik zahvalio Rusima na pomoci i zamolio ih da se vise ne mesaju u unutrasnje stvari Srbije? Evo da svi procitaju: http://forum.srpskinacionalisti.com/viewtopic.php?f=1&t=16377
toliko o nama....laku noc i zbogom.
Lepo je Tarabic rekao da ovde kao da vise nece biti Srba...kao da ce ziveti neki drugi narod:
- E, to je to, sto je najcudnovatije, kume: Nisu Srbi! Kao da je Srba nestalo u Srbiji, pa neko drugi nad njom...
takva sudbina nama sledi....a mi mirno sedimo i gledamo kako razvlace ono sto su nasi dedovi u krvi branili....sve kao nesto cekamo...samo se pitam sta to cekamo.

Danijela, ne tuguj zbog Tadica. Mislis li da njegova uloga nije poznata jos pre nego sto je seo za presto?
Znamo i mi a znaju i Rusi. Mali je Tadic ali su veliki oni koji mu cuvaju ledja.
Kao sto sam rekao, bice finale.
Ne gubi veru u Boga jer na Kosovu je najveci broj manastira i crkava sazidano Njemu u slavu. Ovo je sugob zla protiv dobra, a nas narod je pogazio mnogo toga i drznuo se i protiv samog Boga i najsramnije je isporucio svoga predsednika u lisicama kao psa tudjinu, pa ce morati da prodje epohu Tadica i njemu slicnih da ih ne nabrajam. Cuvaj Srpstvo.

Molim vas ko Boga, dajte mi stranicu gde ovo da nadjem na engleskom, ovo ne sme tek tako da bude samo deo iz srpskih novina. Zivim u Americi, pa kad niko drugi nece ili ne moze ja cu barem nesto da probam stoga vas najblize molim da mi date ove razgovore u celini na engleskom preko e-maila ili preko web stranice...

HVALA!

(p.s. Mozda me se secate iz epizode "Kosovo is Serbia" sa onim transparentom sto su mi oduzeli na tenisu u Kaliforniji...)

Pa ovo je cirkus. Evo sta kazu odakle "originalni" engleski tekst:

…One Summer Evening in Swiss Alps: Wesley Clark and Javier Solana
Translation of the article and transcript of conversation published by Belgrade daily Kurir

A kad Kurir kaze onda je to tako!

Bojim se da je ovo obicna izmisljotina za huskanje polupismenih ljudi, pa se ne bih previse nadao da postoji igde osim na ovoj stranici. Mozda jos u jedino u "Kuriru"...

Ne znam kako ste dosli do tog teksta ...Ima previse fraza koje su poznate samo nama kao narodu { ili jegovor vrlo slobodno preveden ?}
Ko god da ga je , cak i izmislio , nije bas daleko od istine , ja se licno prilicno slazem s time , prateci svakodnevno zbivanja na Balkanu ...Eto , cudno mi je sto u tekstu nema nicega novog , iznenadjujuceg ...
Uzgred , fraza :'Na zapadu nista novo " prestaje da vazi u 21-om veku ---pratim Dow Jones , Nasdaq , Standard &Poor , obim i uticaje na finan trzistu ...Ukratko , cini mi se da stvari idu lose UBRZANIJIM tempom nego sto su pesimisti i pomisljali

Ovo je ipak malo slobodniji prevod.

procitao sam ovaj i jos neke dijaloge pojedinaca iz raznih peroda posle '99
na engleskom. cia verovatno ima mnogo vise snimljenih dijaloga svojih
pijuna ali su samo neki iscureli napoje...

Da je preveden njihov razgovor onako kako je tekao bio malo nerazumljiv, ali ja oopet nisam prevodilac.

Medjutim tada je sa njima bio u toj kuci jos 2 osobe, ne ove devojke za zabavu. neznam odakle one?
one se ne spominju u tekstu koji sam ja citao. Verovatno one dolaze na kratko vreme i neznaju
sa kime ce biti na "zabavi" i bivaju odvedene odatle isto tako hitro posle zabave.

Ipak mislim da je ovo samo deo koji su ruski agenti nabavili od svojih cia kolega za sitne pare
kako vreme prolazi i cena informacija pada...

KADA dodje vreme da krv provri budite spremni za mnogo veca iznenadjenja ! i to u video formatu...

Mali Perica bi ovo bolje slozio... :)

Dali cita ovo, Tadic, na oci ne gledao nikad,
Dali citaju ruicici, braca, sto su dozvolili to????
Sta je Srbija kome duzna, koga je Srbija to tako uvredilia osim, 1914 one idiote! Sta hoce Clark? Sta je njemu ijedan srbin uradio, i spanci solani, FallBurck i Mandalina znase koji su njihovi koreni sa Srednjeg Istoka? Tiha voda breg roni, doci ce i njima kraj.

Ja mislim da to ima veze sa odlukom evropskih Jevreja, pre svega onih nemackih, da 1917, posle tri godine pregovaranja sa Britancima oko stvaranja jevrejske drzave, stanu na stranu Atlsnske alijanske, u kojoj je bila i Srbija. Jevrejski kapital je bio najodgovorniji za iznenadnu "promenu ratne srece", pa ako hocemo tako, i za proboj Solunskog fronta. Hitler im to nikada nije oprostio, nama je to onda bilo dobrodoslo da prezivimo. Ali, "ko s djavolom tikve sadi ..." Proslo je vreme, i djavo je dosao po svoje. Zato oni smatraju da imaju prava da nas potamane, jer jednom su nam pomogli da izbegnemo propast.

... a onda se mali Voja probudio i video da se upiskio !!

Ma kako ste samo nabavili ovo svaka vam cast hahaha.Kao da je pisao gojislav ceselj i volibrat kostica hahaha.Cak i da je vecim delom tacno,sve ovo samo dokazuje kakva smo mi sitna riba pljuckavica i koliko se zloba zeznuo sa svojom samoubilackom politikom.Za one koji misli da "nisu smeli" kopneno da krenu eto vam potvrda generala koji se skolovao za rat koliko bi trajao nas otpor i sta bi ostalo od Srbije a ne lupetanja domacih SK generala kojima je bilo glavno da se sprovodi pravilo sluzbe o ciscenju hodnika i wc-a u vojsci Mozda vam i neko poveruje(od onih koji razmisljaju)ako objavite original snimak.Ovako samo jos jedan tekst u stilu kurira za domacu politicku (zlo)upotrebu.

Ti si Srbin koliko i ja shiptar-i ako pokusavas mozes i sam da vidis da vi placenici samo trcite u krug dok vas gazde ne sutnu gde vam je i mesto.A Clark i nije nista nego bolesni psihopata koji je dobio malo vlasti i dan danas se kurci pricama o Srbima,i umret ce samo sa nama na dusi.
Svaka cast Glasu na nezaboravljanju.!

povracaaaaaaa mi seeeee!!!!

povrati, bice ti lakse....

HA HA HA HA HA HA ........BUUUAAAAAAAAAAAAAA
Smejem se i placem ... Pa sad razmisljam kome trebaju ovakvi tekstovi ,nama ili njima.Da li je ovo jos jedno zamazivanje ociju,da li smo mi stvarno toliko slepi i ne vidimo da se to jos odavno spremilo i radi na rasparcavanju Srbije i ostalih delova Balkana.Svi ti mocnici iz EU su odavno znali uz pomoc USA da ce se stvari tako odvijati i da oni sklanjaju one koji im smetaju(za njih su nasi politicari"MOCNICI" kao carape menjau ih -posle upotrebe baciti)..."Ne brini bice poslusni,ovi u Beogradu su poslusniji od onih u Podgorici....
Izgleda da samo mi obican narod mislimo da smo mi VELIKI narod i da smo mi neko i nesto u svetu.Pa zar ne vidimo da su njima interesantna samo nasa rudna i privredna bogatstva i da po svaku cenu zele da ih se dokopaju da li direktno ili indirektno nema veze ali oni ce u tome i uspeti.A mi "NEBESKI NAROD" cemo i dalje da budemo nebeski jer zivimo u OBLACIMA,i radimo za nekih 500 dolara koliko oni placaju za jedno vece "poslovnim devojkama"...............

Procitaj knjigu Karle del Ponte, pa se onda smej i placi. Jer ces videti kojih strahota tamo jos ima, a ticu se nasih demo(n)krata.

Pretpostavljam da je ovaj clanak autentican.
Zanima me kako li se oseca Tadic,Sutanovac,Dacic i ostali Evropejci, treba da ih je sramota neka vide sta nam misli ta Amerika i Evropa.Pa dali vide sad koliko su nam zla naneli kostapleri belosvetski.Ali docice i njima jedan dan kraj.I na kraju posto Klark i Solana volele lepe zene za jednu noc pa nek zatraze od Prijatelja Tadica,Sutanovca,Dacica i ostalih koji ih vole pa neka im ustupe svoje zene za zabavu to jest jednu noc.
NEDAJ SE SRBIJO i ZIVELA NASA SRBIJA...

Procitala sam knjigu i preporucila bih je svakome. Ima u njoj raznih pikanterija. Ko god je procita, videce kako i zasto je 2000 instalirana ova vlada i zasto je Srbija bombardovana. Nabavite i procitajte!

Ako vec iznosite takve citate koji ozbiljno optuzuju, treba da navedete i poreklo tog transkripta. Do takvih transkripta se ne dolazi samo tako, a glas javnosti sigurno nije tako bitna informativna kuca da tajne sluzbe prvo 'Glasu J.' dostave takve transkripte. Tesko je poverovati u verodostojnost obzirom da bi strane informativne kuce dobro platile za ovakvu informaciju (pogotovo sada za vreme predsednickih izbora u USA). A i osoba koja je ovo sastavljala je stvarno neuka i nema tog prevoda sa engleskog jezika koji bi zvucao: " Vesli, nemoj da si na kraj srca......". Takav je i ostatak teksta. Da ne spominjem politicku obojenost ovog sastava gde se podvlace dobri i losi domaci politicari tipa:
"Solana: Pa, recimo da sam skoro uveren, još uvek nije sve završeno, ali će u narednih nekoliko godina proces biti dovršen. Naravno, još uvek u Srbiji postoje političari koji nisu u potpunosti izgubili svest o nacionalnom interesu. Oni će biti problem...

Klark: Misliš na Koštunicu...

Solana: Da, na njega. On je prilično principijelan i težak za saradnju, ali ćemo te probleme rešiti na ovaj ili onaj način. Ne treba potceniti Đinđića, koji je sada poslušan, on je ipak surovi pragmatik."

Klark i Solana nam bas i ne zele najbolje, ali ako stavljate ovakve tekstove sa ozbiljnom sadrzinom na naslovnu stranu, morali bi bolje da obrazlozite poreklo takvog transkripta. Malo neozbiljno za ozbiljne novine.

SVINJE

Ako je zaista ovako kao što pišete, svet, i mi naravno, suočavamo se sa umobolnim ljudima koji su sa ciljem odabrani da vode svetsku i evropsku politiku. Sudeći po njihovim izgledima (facama) to potvrdjuje ovu činjenicu.
Setimo se Olbrajtove i njenog izgleda, retardiranog Klintona, izgleda Blera, sadističkog izgleda Klarka, izgleda Solane, Kušnera, onog dedice, bivšeg državnog sekretara SAD, pre Olbrajtove, engleza debilne face, čini mi se da se zvao Robinson, kome su usta pravili doktori posle rodjenja, Genšera, DE Mikelisa i mnogih drugih. Ovde je i priroda bila saveznik, ne znam samo da li je htela da nas upozori??!!

Na dan kada Hrvatska i Albanija svecano potpisuju ulazak u NATO, koji ce im biti garancija bezbednosti, napretka i evrointegracija, nama neko po starom receputu zjbi inadzije uvaljuje ovu nebulozu. Ta nemojte kasti. A gde je tu musa kesedzija kad je tu kostunica preletac preposteni. Ovo je bajka za naivne, velica razocaranog bivseg premijera koji suze roni, a sam je driblao praveci vladu sa tadicem, odustajuci od nje toboze u ime nekih visih razloga, i pri tome se potkusurivao sa nedavno vecinskom voljom biraca. Rezultat jasan. Radikali ubedljivo prevareni dva puta, narod i biraci i zbirno vecinska volja biraca takodje, a prevaru dovrsava ljigavi doglavnik moskovljanina koji nije ispod lipe najverovatnije. Ko nas je i kako to je u arhivama ko zna gde a za decu sta drugo nego bajke mitovi i legende. Kome to odgovara jos uvek da lozi srbe da kontriraju pa da ih batina i razbojnicki krade i dalje mimo evropskih i svetskih standarda. A izgovor bi bioeto i dalje sisaju uz vetar. Zbog tog vetra u prvom sv ratu je jedna trecina stanovnistva stradala, u drugom sv ratu slicno itd. Za to vreme su slovenci hrvati i bugari mahali zastavama jacih i nije ih ostala jedna trecina manje. Ko ne nauci da gleda u ogledalo istorije dozivece je ponovo. U srednjem veku dusanova Srbija je po broju stanovnika i teritoriji bila ko UK a gle sada posle pravljenja da smo nebeski pravednici i junacine gde smo. Osvrnite se pogledajte sta radi komsija kome nije crkla krava, pa pamet u glavu a ne glavom kroz zid.

Glas je dosao do transkripta razgovora ove dvojice kazete? Kako ste tacno dosli do tog transkripta i kako znate da je verodostojan?

Evo, ako ima zainteresovanih, spreman sam da posaljem ekskluzivni transkript razgovora Slobe i Franje u Karadjordjevu marta 91 (ne pitajte me kako sam dosao do njega), a u narednih nekoliko dana ocekujem da mi stigne i transkript razgovora cara Lazara i sultana Murata neposredno uoci Kosovske bitke. Verujem da ce ovi dokumenti naici na veliko interesovanje vasih citalaca.

Pa, sve dok nisam dosla do onog dela o Kostunici i mogla sam da poverujem u tekst. Ovako... Sramota, da se ovakve stvari pisu, dajte originalan snimak, recite kako ste dosli do njega, ko vam ga je dao, kada, da li je proverena verodostojnost trake...

Ko ne veruje, neka procita knjigu Karle del Ponte, i neka malo surfuje po internetu, pa ce mu mnoge stvari biti jasnije. A mi zelimo da se sprijateljimo sa amerikom? Divota! Gadite mi se!

Sva gospoda komentatori koji sa svojim komentarima prave ruglo od ovoga teksta , ja im preporuceujem neka pricekaju jos malo nece dugo trebati cekati da se ostvari plan ovih monstrouma na celu sa Solanom . Ostvareno je skoro 50% toga njihovoga monsroumnog plana ko ne veruje neka potrazi pomoc kod najboljeg psihijatra ili kod Tadica ako se ne varam on je dr.psihijatrije . U ovo ne veruju samo bolesni umovi ili slicni ovima koji pripremaju kraj Srbije i svih naroda u Srbiji. Dva su velika cilja vec ostvarili po monstroumnom programu ocistili su Hrvatsku od srba i oteli Kosovo od Srbije i treci cilj je ostvaren nato ubice su uz pomoc spiljakovog pisara iz vremana crvenih dobile sloboda prostor prolaza kroz Srbiju . Ali nije to moga sam pisar da uradi da nije dr. psihologije Borisa koji je to odobrio koji se grli sa Solanom i mnogima drugima cije su ruke krvave do ramena od krvi naroda iz Srbije a najvise srpskoga naroda . Pokazace vrema ko je u pravu i ko je na cijoj strani. Veliki dokaz je formiranje nove srpske vlade na cijem su celu sve srpske jude koje rada sve po scenariju nestanka Srbije i srpskog naroda . Orao.

Najgore od svega je sto je Tadic jos poslusniji od Djindjica i sto sad imamo vladu koja ima vise putera na glavi od one Dosovske a jos kad vidim da se strani ambasadori utrkuju ko ce pre da primi Palmu,onog istog Palmu koji je bio prvi saradnik Arkana koga je ceo svet proganjao,pa jel ima pravde na ovom svetu uopste???