utorak 29. januar 2013.
RSS
• Beograd •
Početna > Beograd > Poziv za dostavljanje ponuda za izgradnju dve petlje na obilaznici

Poziv za dostavljanje ponuda za izgradnju dve petlje na obilaznici

BEOGRAD - Javno preduzeće Putevi Srbije objavilo je poziv za dostavljanje ponuda za izgradnju dve petlje - "Petlovo brdo" i "Orlovača" - u okviru projekta obilaznice oko Beograda, koju finansira Evropska investiciona banka.

Rok za završetak radova je 270 dana, a ponuđač kao glavni izvođač radova, mora da ima godišnji obrt od najmanje 12,5 miliona evra, u toku poslednjih pet godina.

Ponuđač mora da poseduje i uspešno iskustvo na realizaciji projekata izgradnje, rekonstrukciji autoputeva, poluautoputeva i puteva sa razdvojenim kolovozima i asfalt betonskim kolovozima ili na izgradnji i rehabilitaciji petlji na autoputevima, koji su završeni posle 1. januara 2008. godine.

Ukupna vrednost tih radova u poslednjih pet godina treba da bude najmanje 9,5 miliona evra. Ponuđač mora da poseduje kvalifikovanu radnu snagu u odgovarajuću ključnu opremu.

U slučaju da je u pitanju grupa ponuđača, ili konzorcijum, najmanje jedan član mora da ima godišnji obrt za poslednjih pet godina u iznosu od najmanje četiri miliona evra.

Vodeći član mora da ima uspešno iskustvo na izgradnji i rehabilitaciji puteva i petlji, koji su završeni, nakon 1. januara 2008. godine, čija je ukupna vrednost u poslednjih pet godina iznosila 6,5 miliona evra.

Podnošenje ponuda otvoreno je za ponuđače iz svih zemalja, a zainteresovana preduzeća iz Srbije, mogu da preuzmu konkursnu dokumentaciju od danas, uz uplatu od 25.000 dinara.

Ponude moraju da imaju bankarsku garanciju u iznosu od 125.000 evra, ili 14 miliona dolara. Rok za prijavu je 26. mart.