subota 28. maj 2011.
RSS
• Beograd •
Početna > Beograd > Zatvorena "Gazela" u smeru ka Nišu

Zatvorena "Gazela" u smeru ka Nišu

BEOGRAD - Polovina mosta "Gazela" u smeru od Šida ka Nišu zatvorena je od sinoć u 22 sata i biće zatvorena do ponedeljka, 30. maja, u četiri sata, saopštila je Gradska uprava.

"Gazela" je zatvorena zbog nastavka radova na sanaciji mosta, pa se saobraćaj od Šida ka Nišu, odnosno od starog dela grada ka Novom Beogradu, odvija u krajnjoj levoj kolovoznoj traci u suprotnom smeru od Niša ka Šidu.

Na saobraćajnoj petlji "Sava centar" zatvorena je silazna rampa sa autoputa ka ulici Vladimira Popovića, a na petlji "Mostar" silazna rampa sa "Gazele" ka Bulevaru vojvode Putnika, Ulici kneza Miloša i Savskoj ulici.

Vozači koji dolaze iz pravca Šida ne mogu da se isključuju sa autoputa na saobraćajnim petljama "Sava centar" i "Mostar", dok vozači koji žele da se se autoputa isključe ka Beogradu treba da koriste saobraćajne petlje kod "Arene Beograd", ka ulicama Španskih boraca ili Antifašističke borbe, ili da se nakon prolaska "Gazele" isključe na "Autokomandi".

Sekretarijat za saobraćaj apeluje na vozače da obrate pažnju na postavljenu privremenu saobraćajnu signalizaciju, prilagode brzinu kretanja postojećim uslovima na putu i povedu računa o bezbednosti radnika na putu.