utorak 27. septembar 2011.
RSS
• Beograd •
Početna > Beograd > Izmena režima saobraćaja na „Gazeli” do 5. oktobra

Izmena režima saobraćaja na „Gazeli” do 5. oktobra

BEOGRAD- Zbog radova na mostu „Gazela” do 5. oktobra, svake večeri od ponoći pa do četiri sata ujutro biće izmenjen režim saobraćaja tako što se zatvara isključenje sa auto-puta E-75 iz pravca Niša ka Savskoj ulici (ka Železničkoj stanici) i Bulevaru vojvode Mišića (ka Sajmu), saopštavaju iz „Puteva Srbije”.

Alternativni pravac za vozila u navedenim smerovima je isključenje sa auto-puta E-75 iz pravca Niša u Ulicu kneza Miloša ka centru, zatim Višegradska, Resavska i Ulica Miloša Pocerca do Sarajevske ili Savske ulice i dalje ka željenom odredištu.
Zatvaranje navedenog izlaza vrši se zbog radova na peskarenju, injektiranju i stavljanju zaštitnog premaza donjeg dela konstrukcije (uključenje na most „Gazela” u pravcu Šida iz Ulice kneza Miloša i iz pravca Topčiderske zvezde), a koji se nalazi iznad zatvorene saobraćajnice.

JP „Putevi Srbije” apeluje na sve učesnike u saobraćaju da striktno poštuju postavljenu privremenu saobraćajnu signalizaciju, prilagode brzinu kretanja postojećim uslovima i povedu računa o bezbednosti radnika. Sve dodatne informacije o izmenama režima saobraćaja zbog radova na „Gazeli” mogu se pronaći na internet-prezentaciji JP „Putevi Srbije” na adresi www.putevi-srbije.rs.