utorak 24. jul 2012.
RSS
• Beograd •
Početna > Beograd > U Lazarevcu uskoro prvi hotel za konje u Srbiji

U Lazarevcu uskoro prvi hotel za konje u Srbiji

BEOGRAD - U selu Rudovac, u opštini Lazarevac, gradi se hotel sa četiri zvezdice u kome će u najvećem mogućem luksuzu umesto ljudi uživati - konji, a objekat će imati 12 prostranih dupleks apartmana u kojima će moći da se smesti 26 "gostiju". 

Pored luksuznog smeštaja i menija na kome će se nalaziti isključivo zdrava hrana od najukusnije šumadijske trave, ovim neobičnih hotelskim gostima na raspolaganju će biti pedikir, doterivanje grive i kopita, tople kupke za opuštanje i veliko šetalište. 

Prvi hotel za konje u našoj zemlji odlučio je da izgradi Radoje Raša Stanojlović, 63-godišnji univerzitetski profesor ekonomije, koji više od tri decenije živi u Americi. 

Stanojlović je za magazin "Agrar" objasnio da se na taj korak odlučio kako bi stranim gostima kada požele da dođu u Srbiju, omogućio smeštaj njihovih četvoronožaca. 

Stanojlović, koji je izgradio etno kutak "Rašino selo" na dedovini, zaradio je baveći se proizvodnjom i prodajom zdrave hrane za životinje, koju izvozi u više od 70 zemalja širom sveta.