petak 24. februar 2012.
RSS
• Beograd •
Početna > Beograd > Počela dopuna personalizovanih BusPlus karata za mart

Počela dopuna personalizovanih BusPlus karata za mart

Uplate personalizovanih Bus Plus karata za mart počela je na svim kioscima u Beogradu

BEOGRAD- Uplata polumesečne i mesečne dopune personalizovanih Bus Plus kartica za mart počela je danas na svim kioscima "Štampe", "Future Plus" i drugim privatnim kioscima.

Građani koji do sada nisu izvadili personalizovane Bus Plus kartice, mogu to da učine na 15 lokacija - u Masarikovoj 5, u zgradi GSP -a u Skender begovoj ulici, na Trgu Republike i u Deligradskoj 10, kao i u objektima Tempa, filijalama MTS u Bulevaru umetnosti i Obilićevom vencu i na prodajnim mestima Laste u Mladenovcu, Obrenovcu, Lazarevcu, Barajevu i Sopotu.

Do sada je izdato više od 560.000 personalizovanih karata, navode iz Sistema Bus Plus.

Ranije je najavljeno da stare papirne karte za jednu vožnju više neće moći da se koriste od 1. marta, ali i da bi kontrolori, koji su u februaru samo opominjali i upozoravali građane, trebalo da počnu da kažnjavaju putnike bez karata.

Komentari

Dopuna moje kartice za februar je trajala 10 minuta zbog pada sistema. Nadam se da će se nadležni dozvati pameti i prilagoditi sistem potrebama građana koji ga koriste. Ne može se samo prepisati model koji je primenjen negde drugde, svaki grad ma svoje specifičnosti. Prvo treba rešiti saobraćajne gužve, a ne još ih povećavati sa zadržavanjem autobusa u stanici dok svi ne overe mesečne karte.