subota 22. oktobar 2011.
RSS
• Beograd •
Početna > Beograd > Projekat "Lakše do posla" za nezaposlene Vračarce

Projekat "Lakše do posla" za nezaposlene Vračarce

BEOGRAD - Opština Vračar u okviru projekta "Lakše do posla" tradicionalno i ove godine organizuje besplatne kurseve stranih jezika i rada na računaru za nezaposlene Vračarce. Cilj projekta je da im se omogući sticanje dodatnih veština i znanja koja su im neophodna za lakše zapošljavanje i savremeni način poslovanja.

Vračarci koji žele da učestvuju u projektu "Lakše do posla" i ispunjavaju kriterijume za pohađanje besplatnih kurseva, mogu se prijaviti Kol centru opštine Vračar na telefon 3602-380, do popunjavanja mesta predviđenih za polaznike kurseva. Prednost će imati Vračarci koji su diplomirali na fakultetu ili višoj školi, a kojima su potrebna dodatna znanja, kako bi bili konkurentniji na tržištu rada.

Opština Vračar je za ovogodišnji projekat "Lakše do posla" obezbedila finansijska sredstva za 70 polaznika kurseva. Kandidati mogu izabrati jedan od kurseva stranog jezika (engleski, nemački, francuski, italijanski, španski) ili kurs za poslovnu primenu računara. Kursevi će se organizovati u Narodnom univerzitetu "Božidar Adšija", a pre početka obuke održaće se testiranje, radi utvrđivanja nivoa znanja polaznika kurseva iz projekta "Lakše do posla".