petak 22. mart 2013.
RSS
• Beograd •
Početna > Beograd > Na čelu Apoteke Beograd imenovan Dragan Simić

Na čelu Apoteke Beograd imenovan Dragan Simić

BEOGRAD - Skupština grada Beograda imenovala je danas za vršioca dužnosti direktora Pozorišta na Terazijama diplomiranog dramaturga Aleksandra Đaju, a za vršioca dužnosti direktora Apoteke Beograd diplomiranog ekonomistu Dragana Simića.

Skupština grada je na početku sednice prethodno razrešila dužnosti direktora Pozorišta na Terazijama Mihajla Vukobratovića, a Snežanu Jovićević dužnosti direktora Apoteke Beograd.

Đaja je imenovan najduže na jednu godinu, a Simić na šest meseci.

Skupština je konstatovala ostavke odbornika DS Vladimira Nikolića koga će u odborničkim klupama zameniti Danijel Hadnađev i Marka Zeljuga iz odborničke grupe "Pokrenimo Srbiju - Tomislav Nikolić" koga će zameniti Marija Vračar.

Ostavku je naknadno podneo i odbornik DS Matija Bogdanović.

Skupština grada na današnjoj sednici treba da raspravlja o izmenama odluka o otpisu kamata i mirovanju poreskog duga po osnovu određenih izvornih javnih prihoda grada i o načinu raspolaganja stanovima izgrađenim prema projektima izgradnje 1.100 stanova u Beogradu, kao i o davanju saglasnosti na programe poslovanja 21 javnog preduzeća čiji je osnivač grad za 2013. godinu.