utorak 21. februar 2012.
RSS
• Beograd •
Početna > Beograd > U sudaru dva tramvaja povređeno 14 Beograđana

U sudaru dva tramvaja povređeno 14 Beograđana

BEOGRAD - U sudaru dva tramvaja koji se dogodio jutros oko sedam časova na uglu ulica Ruzveltove i Bulevar Kralja Aleksandra u Beogradu povređeno je 14 osoba, izjavila je portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Macura je dodala da je najverovatnije reč o lakšim povredama, ali da će priroda povreda biti poznata kada lekari podnesu izveštaj.  

Tri ekipe Hitne pomoći prevezle su povređene u ovoj saobraćajnoj nesreći.

Sudarila su se dva tramvaja na liniji 14, izjavio je glavni dispečer Gradskog saobraćajnog preduzeća Beograd Mića Dautović.

Dautović je potvrdio da je, prema informacijama iz Urgentnog centra, svi od 14 povređenih, kao i oba vozača, zadobili lakše telesne povrede, a da je pričinjena veća materijalna šteta na oba tramvaja.

Dautović je rekao da su zbog sudara u saobraćaj uključeni autobusi od Vukovog spomenika ka Ustaničkoj, a za ostale linije koje saobraćaju Bulevarom kralja Aleksandra tramvajski saobraćaj je preusmeren.

On je potvrdio da je u tom delu grada privremeno saobraćaj u prekidu i da tramvaji na linijama 5, 6, 7, 12 i 14 ne saobraćaju Bulevarom kralja Aleksandra u smeru ka Vukovom spomeniku.