četvrtak 20. maj 2010.
RSS
• Beograd •
Početna > Beograd > Uručene zahvalnice za "Svadbu za maštanje"

Uručene zahvalnice za "Svadbu za maštanje"

Zahvalnice uglednim pojedincima, privrednicima i ustanovama koji su pomogli da se održi ovogodišnja manifestacija kolektivnog venčanja "Svadba za maštanje" uručene su juče u svečanoj sali Starog dvora. Priznanja je uručila Radmila Hrustanović, predsednica organizacionog odbora ove manifestacije, koja se održava već dvanaesti put.

- Želja nam je bila da mladencima, kojih je bilo dvesta, to bude najlepši dan u životu i da ga trajno čuvaju u sećanju. Zato vam svima hvala jer ste nam pomogli da dvanaesti put napravimo baš takav dan za sve njih. Bilo je mladenaca iz čitave Srbije, ali i iz Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Republike Srpske, pa čak i iz Norveške, Južne Amerike, Kanade. Hvala vam svima i nadam se da ćemo i ubuduće zajedno organizovati "Svadbu za maštanje" - rekla je Radmila Hrustanović i pročitala nekoliko pisama zahvalnosti mladih ljudi koji su se na ovaj način venčali.

Zahvalnice su dobili JP PTT "Srbija", "Dunav osiguranje", Državna lutrija Srbije, JKP "Zelenilo - Beograd", opština Savski venac, hoteli "Union", "Mažestik", "Ekscelzior", "Park", "Mr Prezident", "Dom", zlatara "Andrejević", butik venčanica "Snežana", "Božen kozmetiks", video-klub "Žabac", frizerski saloni "Rajka stajl" i "Luks Garibaldi", JKP "Beograd-put", Institut za transfuziju krvi Srbije, Turistička organizacija Beograda, Ministarstvo unutrašnjih poslova, Udruženje novinara Srbije, "Ktitor", "Vijakom tim", Darko Glavaš iz Odeljenja za praćenje, koordinaciju i upravljanje projektima "Čvorište", Žika Nikolić sa RTS-a, Snežana Petrović sa "Studija B", Zoran Grubanovski, modna kuća "Mona", restorani "Ima dana" i "Velika Skadarlija", grafički atelje "Sanja", Nikola Živković i grafički atelje "Platinum pres-grup".