sreda 19. oktobar 2011.
RSS
• Beograd •
Početna > Beograd > Đilas: Svi građani moraju imati normalan život

Đilas: Svi građani moraju imati normalan život

BEOGRAD - Gradonačelnik Beograda Dragan Đilas obišao je radove na sanaciji pružnog prelaza u naselju Ralja, kao i završne radove na asfaltiranju ulice u ovom mestu. Obilasku je prisustvovao i pomoćnik gradonačelnika Aleksandar Šapić.

Gradonačelnik je istakao da grad nastavlja s realizacijom projekata koji omogućavaju da se Beograd što ravnomernije razvija.

- Sigurno je da u Ralji ne može da bude kao u centru Beograda, ali meštani mogu da imaju dobro obdanište, školu, zdravstvenu stanicu, asfaltirane i osvetljene ulice i bolju vezu s gradom. U protekle tri godine nekoliko desetina kilometara ulica asfaltirano je na teritoriji Sopota, a sada je u planu još više od dvadeset ulica, ukupne dužine 21 kilometar. Po završetku ovog posla, one će biti i osvetljene kako bi bile i bezbednije. Osnovne stvari neophodne za normalan život moraju da imaju svi građani Beograda - rekao je Đilas.

Grad je od 2008. na teritoriji svih opština asfaltirao ukupno 1.375 ulica, ukupne dužine 770 kilometara, od kojih je 640 prvi put dobilo asfalt.