utorak 19. oktobar 2010.
RSS
• Beograd •
Početna > Beograd > Promocija projekta "Porodično preduzetništvo, mikrobiznis" na Paliluli

Promocija projekta "Porodično preduzetništvo, mikrobiznis" na Paliluli

BEOGRAD - U svečanoj sali opštine Palilula, danas u 12 časova održaće se promocija projekta „Porodično preduzetništvo - mikrobiznis".

Projekat je jedan od mogućih odgovora u rešavanju problema nezaposlenosti, ali i razvoju mikrobiznisa na Paliluli. Ovo je ujedno i način kako da se pomognu novi preduzetnici koji imaju ideje i želju da sami promovišu vlastita znanja i sposobnosti, ali i da se obnovi tradicija porodičnog biznisa po kome je svojevremeno bio prepoznatljiv i Beograd i sama Palilula.

O definiciji projekta, značaju, ciljevima i rokovima realizacije govoriće predstavnici institucija koje podržavaju projekat opštine Palilula i Kluba privrednika ove opštine.

Između ostalih, prisutnima će se obratiti Danilo Bašić, predsednik opštine Palilula, Tomislav Jovanović, predsednik Kluba privrednika opštine Palilula, Petar Stefanović, regionalni menadžer - Centar za Beograd KBC banke, Dragan Trivan, zamenik predsednika Privredne komore Beograda, Dragana Konakov-Radovanović, direktorka Nacionalne službe za zapošljavanje Beograda i drugi.