ponedeljak 19. april 2010.
RSS
• Beograd •
Početna > Beograd > Koncerti na poklon Beogradu

NASTUP MUZIČKIH ŠKOLA U OKVIRU MANIFESTACIJE "DANI BEOGRADA" NA KALEMEGDANU

Koncerti na poklon Beogradu

BEOGRAD - U muzičkom paviljonu na Beogradskoj tvrđavi posetioci su juče mogli da uživaju u koncertu muzičkih škola koji je u okviru Dana Beograda organizovala gradska ustanova kulture Belef centar. Ovde su od 16. aprila nastupali daroviti učenici škola "Mokranjac", „Davorin Jenko", „Vladimir Đorđević", "Josip Marinković", dok će talenti škole „Vojislav Vučković" nastupiti danas. Muzička škola "Stanković" deo je muzičkog programa koji će biti izveden prilikom otvaranja novoizgrađenog tornja na Avali.

- Napravili smo izbor muzičkih škola koje su predstavile različite odseke u programu koji je trajao oko sat vremena. Svakog dana, u zavisnosti da li je radni dan ili vikend, organizovani su nastupi tako da je danas program od 12 do 14 časova, a radnim danima je program od 14 časova - rekao je Vojislav Milin, koordinator programa iz Belef centra.

Organizator ovih mini-koncerata beogradskih muzičkih škola na Kalemegdanu je Belef centar, u saradnji sa Beogradskom tvrđavom, a pokrovitelj je Skupština grada.