utorak 19. mart 2013.
RSS
• Beograd •
Početna > Beograd > Produžen rok za prijavu za besplatne časove iz matematike

Produžen rok za prijavu za besplatne časove iz matematike

BEOGRAD - Za besplatne časove iz matematike za osnovce, koje organizuje Kancelarija za mlade grada Beograda, prijavilo se blizu hiljadu osnovaca, a zbog velikog interesovanja rok za prijavu produžen je do četvrtka, 21. marta, u 10 časova, saopšteno je iz Kancelarije za mlade.

Svi zainteresovani mogu se prijaviti popunjavanjem prijavnog formulara na sajtu Kancelarije za mlade (www.kancelarijazamlade.rs) ili telefonskim pozivom na brojeve 3287-472, 7157-351, 7157-353 i 7157-352, radnim danima od 9 do 16 časova.

Direktorka Kancelarije za mlade Tamara Blagojević podseća da su časovi namenjeni svim osnovcima koji žele da unaprede svoje znanje iz matematike kako bi na završnom ispitu ostvarili što bolje rezultate, što im otvara mogućnost da upišu željenu školu.

Pripremna nastava počeće da se izvodi u dane vikenda od 6. aprila, a trajaće do 16. juna. Nastavu svojim mladim sugrađanima držaće najbolji apsolventi prirodnih nauka Univerziteta u Beogradu, odabrani konkursom po kriterijumima prosečne ocene i godina studiranja, a koji imaju praktičnog iskustva u obučavanju mladih iz matematike, ističu u Kancelariji za mlade, napominjući da će svi prijavljeni osnovci biti blagovremeno obavešteni o terminima i lokacijama održavanja časova.