petak 19. mart 2010.
RSS
• Beograd •
Početna > Beograd > Naprednjaci se hvale uštedom budžeta

NOVO RUKOVODSTVO OPŠTINE VOŽDOVAC PROSLAVILO PRVIH 45 DANA VLASTI

Naprednjaci se hvale uštedom budžeta

Prethodna vlast je samo za izgradnju ''Pazl grada'' na Banjici, koji deca uopšte ne koriste, potrošila čak 24 miliona dinara, kaže predsednik opštine Dragan Vukanić

U prvih 45 dana nove vlasti ostvarena velika ušteda u budžetu, pohvalio se juče Dragan Vukanić, predsednik opštine Voždovac.
- Ukinuli smo troškove reprezentacije i plaćanje računa za mobilne telefone iz opštinske kase, naglašava Vukanić. - Na reprezentacije u 2009. godini u opštini je potrošeno 750.000 dinara, dok smo mi tokom ove zime najugroženijim građanima podelili 46,1 tona uglja kao i 60 kubika drva. Takođe, podeljen je i građevinski materijal raseljenim i izbeglim licima - objasnio  je Vukanić i dodao: 
- Najmanji telefonski račun u sportskom centru ''Šumice'' iznosio je 220 hiljada, a najveći 480 hiljada dinara. Kod nas više nema takvih računa.
On je objasnio da je u ovoj opštini mnogo učinjeno za kratko vreme: 
- Prethodna vlast je samo za izgradnju ''Pazl grada'' na Banjici, koji deca uopšte ne koriste, potrošila čak 24 miliona dinara. Nasuprot tome, mi smo otvorili novu, moderno opremljenu ambulanta u Zucu, koja je počela sa radom. Najavljujem nove investicije u vrtićima na opštini Voždovac, obnovu Doma kulture u Belom potoku, gasifikaciju u Jajincima, kao i otvaranje kancelarije za paraplegičare na mestu dosadašnje kafane uz opštinski Uslužni centar - rekao je Vukanić na druženju s predstavnicima medija.

R. N.

Ključne reči: