utorak 16. april 2013.
RSS
• Beograd •
Početna > Beograd > Radovi na čišćenju slivnika u Novom Beogradu i Zemunu

Radovi na čišćenju slivnika u Novom Beogradu i Zemunu

BEOGRAD - Preduzeće "Beogradski vodovod i kanalizacija" danas je najavilo radove na čišćenju slivnika u Nehruovoj ulici u Novom Beogradu i u Gajevoj ulici u Zemunu.

Ekipe "Beogradske kanalizacije" će u okviru planskog čišćenja kanalizacione mreže od četvrtka 18. aprila u 23.00 sata do petka 19. aprila u 07.00 časova obaviti radove na čišćenju slivnika u Nehruovoj ulici (na trasi maratona) u Novom Beogradu, a od petka 19. aprila u 23 sata do subote 20. aprila u 07.00 časova i na čišćenju slivnika u Gajevoj ulici u Zemunu.

U saopštenju se mole sugrađani da u najavljenom vremenu ne parkiraju vozila na slivnicima i revizionim silazima, kao i u njihovoj blizini, kako bi omogućili rad i pristup radnicima "Beogradske kanalizacije".

"Izvinjavamo se sugrađanima zbog neugodnosti i zahvaljujemo im na razumevanju. Ekipe "Beogradske kanalizacije" će se truditi da radove obave u najavljenom roku", navedeno je u saopštenju.

Za sve dodatne informacije potrošači se mogu obratiti Kontakt centru JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" na telefon 3 606 606, a informacije o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se potražiti i na web adresi www.bvk.rs .