ponedeljak 14. mart 2011.
RSS
• Beograd •
Početna > Beograd > Uskoro početak izgradnje novog parkiralista na Adi

Uskoro početak izgradnje novog parkiralista na Adi

BEOGRAD- Na makiškoj strani Ade Ciganlije uskoro će biti napravljeno novih 240 parking mesta, čime će biti rešen problem parkiranja,objavio je Studio B. Kako tokom letnjih veliki broj Beogradjana spas od vrućine potraži baš u kafićima na Adi, u novoj sezoni posetioci mogu da očekuju manje gužve.

Više od 1.600 mesta za parkiranje nije dovoljno da primi sve Beogradjane koji vikendom pohrle na Adu Ciganliju.

Izgradnja parking mesta počeće za nekoliko dana, a sa novih 240 mesta problem parkiranja na makiškoj strani Ade Ciganlije trebalo bi da bude rešen, prenosi Studio B.

- Pored usluge koju imaju posetioci Ade, sama protočnost saobraćaja biće poboljšana što će u najvećoj meri olakšati protok saobraćaja, posebno kada su u pitanju vozila gradskog prevoza. Znamo da je tu veliki broj vozača pokušavao da nadje parking mesto a nije uspevao, kaže izvršni direktor JP Ada Ciganlija  Milan Ilić.

Proteklih godina, na najvećem beogradskom izletištu izgrađena su nova parking mesta za osobe s invaliditetom, prilagođene staze i prilazi za ulazak u vodu, a u toku je čišćenje Ade i priprema za prolećnu i letnju sezonu, koja obuhvata i novih 500 sadnica, koje će se naći na zelenim površinama gde su posečene stabla kojima je istekao životni vek.