utorak 13. mart 2012.
RSS
• Beograd •
Početna > Beograd > Uručeni fotoaparati Upravi saobraćajne policije Beograda

Uručeni fotoaparati Upravi saobraćajne policije Beograda

JKP Gradske pijace uručile su Upravi saobraćajne policije za grad Beograd osam digitalnih fotoaparata

BEOGRAD - Marija Bošnjaković, menadžerka za odnose sa javnošću JKP „Gradske pijace”, danas je uručila Vesku Seniću, pomoćniku načelnika Uprave saobraćajne policije za grad Beograd, osam digitalnih fotoaparata u cilju nastavka uspešne poslovne saradnje. 

Pripadnici saobraćajne policije učestvuju u akciji mobilnih timova JKP „Gradske pijace” koji uklanjaju komunalni nered u okolini gradskih pijaca, u saradnji sa republičkom tržišnom inspekcijom, pripadnicima brigade policije i „Gradskih pijaca”. 

Svakodnevna kontrola u okolini gradskih pijaca do sada je najintenzivnija akcija koja se sprovodi već tri godine i pokazuje efikasne rezultate na suzbijanju nelegalne prodaje i uklanjanju nepropisno parkiranih vozila. 

U okviru kontinuiranog suzbijanja komunalnog nereda oko objekata „Gradskih pijaca”, ostvareni su značajni rezultati za prethodnu godinu. Obavljeno je 520 kontrola, oduzeta je roba od 337 nelegalnih prodavaca, tržišna inspekcija naplatila je 329 mandatnih kazni, dok je saobraćajna policija uklonila 45 kamiona i drugih vozila. 

Mobilni timovi nastaviće intenzivnu kontrolu radi smanjenja i sprečavanja nelegalne prodaje u okolini pijaca.