nedelja 13. januar 2013.
RSS
• Beograd •
Početna > Beograd > U ponedeljak se zatvara Most na Adi

U ponedeljak se zatvara Most na Adi

BEOGRAD - Zbog radova na betoniranju noseće konstrukcije u ponedeljak, 14. januara, od 7 do 19 časova biće zatvoren deo Ulice Jurija Gagarina (između Bulevara Militina Milankovića i Antifašističke borbe) u smeru od Bulevara Milutina Milankovića ka Ulici antifašisticke borbe i rampe 6 (silazne rampe sa Mosta na Adi u Jurija Gagarina u smeru ka Ulici antifašističke borbe).

Takođe, zbog ovih radova u navedenom periodu biće onemogućeno vozilima koja dolaze iz smera Ulice Vladimira Popovića da produže pravo u Jurija Gagarina, kao i desno skretanje iz Bulevara Milutina Milankovića u Ulicu Jurija Gagarina.

Tokom izvođenja radova u navedenom periodu vozila javnog gradskog prevoza sa linija 85 i 94 će u smeru ka Bloku 45 sa novog mosta silaziti desno preko rampe 7 ka Ulici Jurija Gagarina, zatim skretati levo u Bulevar Milutina Milankovića do raskrsnice Bulevara Milutina Milankovića i Ulice antifašističke borbe, odakle će vozila sa linije 94 nastaviti kretanje redovnom trasom, a vozila sa linije 85 skrenuti u Ulicu antifašističke borbe i od Ulice Jurija Gagarina nastaviti dalje redovnom trasom. Ove linije u smeru ka Čukaričkoj padini i Miljakovcu neće menjati trasu.

Iz Sekretarijata za saobraćaj apeluju na sve vozače da prilagode kretanje vozila uslovima u zoni radova i poštuju postavljenu saobraćajnu signalizaciju.